VAT BERNARD PIŠLJAR s.p.

Nudimo vam strokovno izvedene celovite rešitve s področja varnostnih sistemov – domofoni, avtomatizacija vhodov. Podjetje VAT je podjetje za nač…

Naslov:

Anžurjeva ulica 36, 1260 Ljubljana Polje

Telefon:
041 696 928

E-pošta:

info@vat-sp.si

Spletno mesto:
www.vat-sp.si

O nas

Nudimo vam strokovno izvedene celovite rešitve s področja varnostnih sistemov – domofoni, avtomatizacija vhodov.

Podjetje VAT je podjetje za načrtovanje, montažo in servis različnih vrst varnostnih sistemov. V več desetletnem delovanju smo si nabrali veliko bogatih izkušenj pri načrtovanju in vgradnji sistemov:

  • domofonski sistemi (individualni, večstanovanjski objekti, poslovne stavbe…)
  • sistemi za avtomatizacijo vhodov (dvoriščna, garažna, vhodna vrata, zapornice…)

DOMOFON je naprava ki nam omogoča komunikacijo z obiskovalcem na vratih. Varuje nas pred nepovabljenimi obiskovalci, ki jih ne želimo sprejeti v stanovanje. Domofonske sisteme delimo glede na način komunikacije, so domofoni ki omogočajo samo govorno komunikacijo in tudi video domofonski sistemi, ki poleg zvoka posredujejo tudi živo sliko.

AVTOMATIZACIJA VHODA nam omogoča enostavno upravljanje vhodov na dvorišča, na parkirišča ali vhodov v sam objekt. Vhodne elemente: dvoriščna vrata, vhodna vrata, zapornice… lahko upravljamo na daljavo s pomočjo daljinskega upravljalnika ali z GSM aparatom.

info@vat-sp.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju VAT BERNARD PIŠLJAR s.p., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    VAT BERNARD PIŠLJAR s.p.

    Vrečkova 4, 4000 Kranj