xPlus d.o.o.

V računovodskem servisu Xplus d.o.o. diskretno skrbimo za vaše finance…

Naslov:

Dolenjska cesta 282, 1291 Škofljica

Telefon:
041 862 269

E-pošta:

info@xplus.si

Spletno mesto:
www.xplus.si

O nas

V računovodskem servisu Xplus d.o.o. diskretno skrbimo za vaše finance. Ne govorimo veliko, razen, če nas prosite za nasvet. Majhni smo. Zato vas poznamo po imenu.

 

Računovodski servis

Verjamemo, da vi in vaše podjetje dosegate odličnost na svojem področju. A slabo urejene finance lahko pomenijo veliko nevarnost zanj. Zato se vašega računovodstva lotevamo odgovorno, kot bi šlo za naš posel. Kot izkušeni strokovnjaki vemo, kdaj in kako je potrebno uporabiti katero iz široke palete računovodskih storitev, da bi dosegli kar najboljši poslovni rezultat.

Davčno svetovanje

Davčna optimizacija vašega poslovanja pomeni urejen odnos z državnimi in občinskimi institucijami. Da bi te od vašega podjetja in od vas kot posameznika prejele natančno toliko, kot je potrebno, vam s pomočjo natančnih izračunov svetujemo pri davku od dohodka pravnih oseb, davku na dodano vrednost, vaši osebni dohodnini ali katerikoli drugi dajatvi ali olajšavi.

Poslovno svetovanje

Razvoj vašega posla pomeni mnogo več kot le finance, zato vam stojimo ob strani na vsaki točki, pa naj gre za ustanovitev, pomoč pri pridobitvi financiranja rasti, širjenje vaših trgov, zaposlovanje, trženje, revizijo ali kaj drugega. O poslovanju vemo veliko. Sami smo izkušeni podjetniki, ki že desetletja sodelujemo s podjetniki. Zato razumemo vaše podjetje.

 

Ključne besede: davčno svetovanje, poslovno svetovanje, finance, računovodski servis, svetovanje, pomoč, diskretnost

info@xplus.si

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju xPlus d.o.o. vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    xPlus d.o.o.

    Dolenjska cesta 282, 1291 Škofljica