Kako prijetno in osvežujoče je tuširanje ali namakanje v kopalni kadi – bani ! Suha brisača ! – poživi in pomladi telo – užitek !!!

Mokro brisačo poleti obesim zunaj, da se osuši; zelo praktično, če stanovanje ima balkon, če ga nima, se znajdem drugače. V obdobju ogrevanja prostorov je za sušenje primeren radiator ali drug vir toplega, suhega zraka. Kaj pa v prehodnem obdobju ? Po večernem tuširanju → zjutraj: brrrrrr!!!! brisača je še vedno vlažna ! Rabim svežo brisačo!  Dve brisači za en dan !?! Potratno !  Naj brisačo sušim na električnem radiatorju, ki ima moč 1.000 W ali več  ? Drago ! Pa še lahko pozabim izklopiti radiator! potem pa račun za elektriko!

Rešitev ?

Visoko kvalitetni grelniki brisač Calima, izdelani iz nerjavnih (inox) cevi, spoliranih do visokega leska, z močjo od 28W do 115W ¨(odvisno od velikosti grelnika) porabijo mnogo manj energije – pri istem učinku ! Pa, da ne pozabim: vgrajena elektronika omogoča 3 različne načine delovanja po treh različnih pritiskih na isto stikalo:

  • ročni vklop in po želji izklop,
  • ročni vklop in po 6 urah delovanja avtomatski izklop in
  • ročni vklop prvič in zatem vsak dan ob istem času avtomatki vklop in izklop po 6 urah delovanja.

A samo to ?        Kje pa!

Na pametni telefon si naložim brezplačno aplikacijo in nastavim čas delovanja, ki je meni po volji in tudi moč gretja. Za manjše brisače: manjaša moč, za velike brisače pa lahko tudi 100 % moč. Tako dosežem optimalno sušenje brisač. To pa je očiten prihranek na električni energiji – ni kaj !

Kje pa lahko dobim Calima grelnik?  →   Pri RE-MI d.o.o. Idrija, info@re-mi.si, 041/574-126

 Ja, kaj pa vlaga v kopalnici ? Se morda ne bo pojavila zidna plesen ?

Ventilator INTELLIVENT (INTELigentni VENTilator) z občutljivim senzorjem vlage in vgrajenim računalnikom poskrbi za učinkovito zračenje kopalnice ali celo drugega prostora. O ja, pa še to: ima samo 5 W  in  celih 5 let garancije!

To pa še ni vse ! Pri RE-MI d.o.o. Idrija imajo še en zanimiv ventilator: Pax Norte. Tega se nastavlja s pametnim telefonom. Aplikacija je brezplačna. Napajanje: 230 V, 50 Hz ali z enosmerno napetostjo 12 V. Poraba: samo 4 W. Odličen za tudi za počitniške prikolice in avtodome! Pa še zelo tih je – to pa je tudi zelo važno.

Še en velika prednost ventilatorja Pax Norte: s pametnim telefonom ga lahko brezžično povežete z Calimo grelnikom brisač !!!  Njuno medsebojno “pogovarjanje” še dodatno zmanjša porabo energije in poveča učinkovitost sušenja brisač ter ohranja prostor suh. To pa je že dosežek tehnike in razuma !

Odločite se in ne bo vam žal !

RE-MI  d.o.o.  Idrija
Proizvodnja, inženiring, storitve, trgovina
5280 – IDRIJA,  Gregorčičeva 15
tel./faks  05 / 37 73 2 73
m-tel: 041 / 574-126
e-pošta: info@re-mi.si
 http://www.re-mi.si