Vedno več ljudi se zaradi različnih razlogov vrača k ogrevanju z drvmi. K temu pripomorejo tudi sodobne sobne peči in kamini na drva, ki izredno hitro in učinkovito segrejejo prostor, obenem pa potrebujejo zelo malo čiščenja in vzdrževanja. V salonu v Lescah se lahko prepričate o njihovem delovanju in izkoristite priložnost za ugoden nakup.

Naložba povrnjena že v dveh sezonah

“Če upoštevamo povprečno ceno peči, se naložba vanjo s prihrankom za kurjavo povrne že po dveh do treh kurilnih sezonah,” pojasnjuje Dejan Toman iz podjetja France T, d.o.o. v Lescah, in dodaja: “Sobne peči in kamini so idealni za ogrevanje na začetku in koncu kurilne sezone, v najbolj mrzlih mesecih pa so lahko pomoč pri dogrevanju bivalnih prostorov.”

Od nič do dvajset stopinj v eni uri

Prihranek pri stroških kurjave pa ni edina prednost sodobnih peči France Turbo. So tudi izredno učinkovite, saj prostor od nič do dvajset stopinj segrejejo že v eni uri. Ne ogrevajo ga namreč prek šamota, temveč neposredno z lastnim oddajanjem toplote. Zaradi načina delovanja tudi dlje zadržijo toploto, celo do deset ur, kar pomeni, da toliko časa ohranjajo žerjavico, zato zlahka znova zakurimo ogenj.

Čiščenje pepela le vsakih šest tednov

Kamini in peči France Turbo imajo v primerjavi s konkurenco veliko boljši izkoristek, zato pri zgorevanju ostaja v peči zelo malo pepela. Zaradi kombinacije s sistemom dovajanja zraka v peč od zgoraj je veliko manj čiščenja pepela, le na vsakih šest do osem tednov, v nasprotju z običajnimi pečmi, pri katerih je potrebno vsak dan.

Prava peč za vsak dom

Ob pogledu na veliko izbiro v salonu v Lescah je hitro jasno, da boste našli pravo peč za tradicionalno in sodobno opremljen dom. Za katero obliko in barvo se boste odločili, je odvisno od vašega okusa, prepričani pa ste lahko, da bo prav vsaka peč v vaš dom prinesla toplino in domačnost.

Oglejte si ponudbo:

FRANCE T, d.o.o. – kamini in peči…www.france-turbo.si