Spomladi je izšel 4. ADUT LETNI KATALOG 2021

Neprecenljiv Katalog, ki lahko vsakemu olajša pri iskanju primernega izvajalca, obrtnika, storitev – vse za dom in vrt, gradnjo in obnova.
Nekateri ste ga prejeli po distribuciji Pošta Slovenije in dodan je tudi na naš internetni portal www.adut.si na LISTANJE.
.
4. ADUT LETNI KATALOG 2021

4. ADUT LETNI KATALOG 2021

Omogoči vam lahek, pregleden način, da sami poiščete primernega ponudnika, ki ga potrebujete in na ta način oddate POVPRAŠEVANJE ponudniku, da vam pripravijo ponudbo.
V letošnjem ADUT LETNEM KATALOGU 2021, je prisotnih 350 najbolj referenčnih oglaševalcev, podjetij v Sloveniji, razdeljenih v posamezne kategorije in dejavnosti, VPISANIH na naš obiskan portal www.adut.si.
Dodani so opisi podjetij, fotogalerija in vsi kontaktni podatki.
Poleg najbolj enostavnega iskanja = aktivno iskanje ponudnikov z LISTANJEM, vam omogočimo s klikom na oglas, da pridete do vpisnega mesta in rubrike ODDAJTE POVPRAŠEVANJE.
Ta način je zmagovalni za vaš in tudi za podjetje, ki z vašim povpraševanjem pridobi delo, seveda če vam je njihova ponudba sprejemljiva.
Podjetja lahko iščete tudi po posameznih regijah in kot že rečeno po 6 različnih glavnih kategorijah in 100 različnih dejavnostih.

Imate pa tudi možnost iskanja po točkah v 3D SLIKI, kjer so še posebej izpostavljena podjetja, izvajalci z LOGOTIPI.

Iskanje ponudnikov po točkah v 3D SLIKI.

Iskanje ponudnikov po točkah v 3D SLIKI.

ADUT LETNI KATALOG je namenjen vam, da v poplavi različnih ponudnikov, izvajalcev…, najdete vam primernega, ki ga v dani situaciji, trenutku potrebujete, če gradite ali prenavljate vašo hišo, stanovanje, vrt in okolico.
Vedno je kaj za postoriti, zato smo vam vedno na voljo pri nasvetih in priporočilih.
Samo eden je ADUT, ki vas že 27 let obvešča, mesečno z oglaševalsko tiskano revijo mesečnik ADUT in z LETNIM KATALOGOM, ki je letos 4 po vrsti in nudi kontakte, da se boste lažje znašli v tej poplavi različnih izvajalcev.
Sedaj pa veselo na delo. Obiščite portal www.adut.si in letošnji KATALOG za začetek prelistajte v elektronski obliki, kjer je tudi objava ADUT NAGRADNE IGRE.
Hvala, ker nas berete in mi smo tukaj za vas, da vam priskočimo na pomoč.
.
Uredništvo Adut marketing d.o.o.
041 673 136