Naše podjetje Pečarstvo Hrovat se že 60 let ukvarja z izdelavo različnih vrst letnih kuhinj, vrtnih kaminov in pizza peči. Ponujamo vam strokovno svetovanje, projektiranje, dobavo ter montažo vrhunskih naprav, ki ustrezajo željam najzahtevnejših kupcev. Pohvalimo se tudi s številnimi projekti izdelave žarov in pizza peči v znanih restavracijah in pizzerijah po celotni Sloveniji. Pri projektiranju in izvedbi letne kuhinje, vrtnega kamina oz. pizza peči se povsem prilagodimo vašim željam, zato je vsak naš izdelek unikat. Širok izbor kvalitetnih materialov za obzidavo omogoča unikaten design, ki ustvari izvrsten ambient v vašem domu ali pa na vašem vrtu. Strokovna vgradnja naših mojstrov pečarjev v kombinaciji z uporabo najnovejših tehnologij in materialov pa so zagotovilo za kvalitetno delovanje, obstojnost ter užitek ob uporabi.

Unikatno projektiranje in izvedba letnih kuhinj, vrtnih kaminov ter pizza peči pomeni, da je vsaka podrobnost prilagojena prav vam. Odprto ognjišče oz. kamin za peko na žaru je lahko različnih velikosti, kar omogoča peko manjših količin hrane (čevapčiči, ribe, pečenje pod peko,…) ali pa profesionalno uporabo oz. pripravo večjih dogodkov (pečenje odojka,…). Naše podjetje poskrbi tudi za dobavo motorja in vodil za vrtenje mesa na žaru. Pizza oz. krušne peči so tako kot žari prilagojeni potrebam. Velikost, način delovanja ter ostale tehnične podrobnosti omogočajo optimalno segrevanje, uporabo, vzdrževanje temperature za peko, ipd… Napravo torej prilagodimo vašim potrebam, saj so potrebe v gostinskih lokalih povsem druge kot pri občasni uporabi peči.

Poleg kurišča pizza peči in žara naše podjetje nudi izdelavo celotne letne kuhinje s pozidavo pulta, dobavo in vgradnjo kamnite delovne površine ter izvedbo ostalih podrobnosti. Dobavimo tudi lesene omarice in ostale elemente, ki seveda ne smejo manjkati. Pri nas torej dobite celotno storitev »na ključ«.

Poleg unikatnih zidanih letnih kuhinj, vrtnih kaminov in pizza peči pa ponujamo tudi vrtne kamine podjetja Palazzetti (Italija), ki ima dolgoletno tradicijo izdelovanja vrtnih kaminov. Hitra montaža, dobra kvaliteta in ugodna cena sta zagotovilo za vaše zadovoljstvo.

Prijetno vzdušje ob družbi družine in prijateljem ter vonju svežih rib, mesa, pizz ali drugih izvrstnih jedi vam omogoča izvrstno sprostitev pri vas doma. Postanite mojster žara ali najboljši picopek z našimi vrtnimi kamini in pizza pečmi.

 

 

 

Več si lahko ogledate in preberete na www.pecarstvo-hrovat.si