Vsekakor sesanje ne spada pod priljubljena domača opravila. Ker si nihče ne želi porabljati svojega dragocenega prostega časa za to nadvse neljubo opravilo so se robotski sesalniki izkazali za izjemno pameten izum. Predstavljajte si hišnega pomočnika, ki ves čas tiho skrbi za čistočo tal vašega domovanja, je ves čas na voljo, hkrati pa lahko njegovo delovanje prilagodimo svojemu urniku in ritmu življenja. Vas zanima kaj več? Pa si poglejmo.

NESLIŠNO DELOVANJE BREZ UMAZANIJE

Robotski sesalniki delujejo brez premora, vse dni v tednu. To pomeni, da so skrbi glede prazne baterije odveč, saj so v stanju mirovanja priklopljeni v polnilno postajo. Naprednejši modeli postaj omogočajo tudi samodejno čiščenje sesalca, kar pomeni, da vi z njim nimate praktično nič dela.

Kot si lahko predstavljamo, robotski sesalci delujejo tudi v čisti tišini. Nič več glasnega sesanja in ropotanja, saj boste ob njegovem neslišnem čiščenju pozabili, da sploh deluje. Vaša tla bodo tako vedno čista in popolna, vi pa se lahko mirno posvetite drugim opravilom…kar fino, a ne?

NAPREDNA PAMETNA TEHNOLOGIJA IN KOMPAKTEN DIZAJN

Robotski sesalnimi se poslužujejo najnovejše tehnologije, ki jim omogoča varno čiščenje vašega doma, brez odvečnih skrbi, da bi prišlo do poškodb. Pod to štejemo predvsem senzorje za zaščito pred padci po stopnicah in odbijače z IR senzorji na dotik, ki skrbijo, da se ne zaletava v vaše pohištvo in ostale predmete. Umetna inteligenca, ki nadzoruje robotski sesalnik, si lahko s pomočjo naprednih tipal zapomni tloris vašega domovanja, mi pa nato sami določimo kdaj in kako sesa določene prostore. Izbiro glede najbolj primerne vrste čiščenja lahko prav tako prepustite robotskemu sesalcu, saj s pomočjo napredne programske opreme za vsak prostor predlaga prilagojen pristop do čiščenja.

Seveda je izjemno pomembno, da je vsa ta tehnologija spravljena v kompakten format. Še tako napredna robotska tehnologija nam ne pomaga, če sesalec ne more pod nizko pohištvo, kavče, omare in podobne težje dosegljive prostore. Vse to je združeno v prefinjenem in dovršenem dizajnu, ki so ga kombinirali z najboljšimi materiali, rezultat tega pa je eleganten kos tehnologije, ki zlahka najde prostor v vsakem domovanju.

UČINKOVITO ČIŠČENJE

Brez učinkovitega sistema, ki bi dejansko poskrbel, da so vaša tla brezprašna, bi bili robotski sesalci še vedno dokaj neuporabni. Uspešno se poslužujejo moderne tehnologije, ki združuje vakuum in več-plastne gumijaste krtače, ki se v nasprotju s klasičnimi ščetinami ne zvijajo in upogibajo. To pomeni, da so v konstantem stiku s trdimi tlemi in preprogami, to pa vodi v veliko bolj učinkovito čiščenje doma. Taki sesalci brez problema opravijo z vsemi lasmi in dlakami ljubljenčkov, kjer je vozljanje le-teh stvar preteklosti. Delo nato dokonča še stranska krtača, ki lahko očisti kote in vse ostale težko dostopne kotičke.

AVTONOMIJA IN POVEZLJIVOST

Naprednejši modeli si lastijo senzorje, ki natančno zaznajo bolj umazana področja in jim namenijo več pozornosti, če pa robotskemu sesalcu med delom začne zmanjkovati baterije, se sam priklopi v polnilno postajo in delo dokonča ob polni bateriji. Ta samostojnost in dejansko prepoznavanje umazanije in terena, na katerem se ta nahaja, robotskemu sesalcu omogoča popolno samostojnost, vi pa ga lahko popolnoma odrinete iz misli. Seveda se lahko nanj povežete tudi z vašim pametnim telefonom, kjer lahko ukažete čiščenje, polnjenje, menjate programe čiščenja ali pa spreminjate vse ostale nastavitve.

Robotski sesalniki so vsekakor pionirji svojega področja. Ponujajo nam neštete možnosti razvijanja novih konceptov čiščenja, kot lastnik robotskega sesalca pa bomo lahko že po prvi uporabi ugotovili, zakaj gre za izdelek, ki bo kmalu esencialni del vsakega pametnega doma.

Ponudnik
DAN STUDIO KOČEVJE – TRGOVINA JANA – kuhinje, bela tehnika, okna in vrata, ogrevanje in hlajenje, orodje in mehanizacija, SPA program…. VEČ NA www.jjana.si