Tudi kupci šivalnih strojev se čedalje bolj zavedajo, da je kakovostni servis in tradicija blagovne znamke še kako pomemben dejavnik pri nakupu novega stroja in se čedalje bolj premišljeno odločajo za nakup Šivalnega stroja.  Monogokrat vprašajo ali ima ta tradicijo in vso nadaljnjo podporo uporabniku, kar je zelo pomembno. Nenazadnje stroja ne kupimo samo za par let zato je pomembno, da izberemo stroj v specializirani prodajalni. Tu trgovec zna svetovati in predstaviti šivalni stroj in tudi primerno uvesti kupca v delo s samim strojem, kupcu pa mora biti tudi omogočeno in celo zaželeno preizkusiti več modelov stroja, kajti le tako lahko ve kateri stroj mu res ustreza.

Vsakdo, ki se ukvarja s šivanjem potrebuje za popolno izdelavo obleke šivalni stroj s katerim sešije obleko, obšivni-overlock stroj, brez katerega v sodobnem času ni popolnih šivov saj se vsi stranski šivi izdelajo s tem strojem, ki vam prihrani veliko časa in da izdelku profesionalni videz, kajti ta stroj s štirimi ali petimi nitmi zašije, obšije in odreže odvečen material na robu šiva. Na šivalnem modelu, ki se popolnoma nastavi vašim meram lahko točno sešijete obleko brez kakršnekoli pomoči, kot ste jo morali imeti do sedaj pri pomerjanju obleke. Na tem šiviljskem modelu se zelo enostavno zabucka tudi spodnji rob obleke. Nenazadnje je potreben likalni stroj, da pa bi likali in še posebno lepili podlogo na obleko kakovostno in hitro potrebujete likalno prešo z uparjalnim sistemom, s katero lahko likate sede brez bolečin v hrbtenici in predvsem kakovostno, ki vam pri SINGER-jevih prešah nudita obe kovinski grelni plošči, uparjalnik za paro in velika moč.

Potrebujete nov šivalni stroj in ostalo opremo za šivanje….?

Obiščite podjetje SINGER SERVICE d.o.o.

Z servisno dejavnostjo (popravila in vzdrževanje šivalnih strojev) so se začeli resno ukvarjati že pred 50. leti. Vseskozi smo tudi sodelovali s koncernom SINGER in bili po letu 1975 za Slovenijo tudi uradni servis za SINGER šivalne in pletilne stroje. V servisu stalno skrbijo za spremljanje novosti in usposabljanje serviserjev pri servisiranju novih produktov, ki jih proizvajalci zmeraj hitreje posodabljajo in nadgrajujejo.

1989 je bilo ustanovljeno podjetje Singer Service d.o.o., ki je v samostojni Sloveniji pričelo z zastopanjem in uvozom šivalnih, likalnih in ostalih izdelkov koncerna SINGER.

Leta 1999 je firma Singer Service d.o.o. prevzela zastopstvo znamke Fappyco. To je znamka srednjega cenovnega razreda z zelo dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo in je zelo priljubljena pri kupcih, ki želijo veliko stroja za zelo ugodno ceno.

Leta 2001 so nas s svojo švicarsko kvaliteto prepričali tudi pri edinemu švicarskemu proizvajalcu šivalnih strojev BERNINA, ki tudi edini izdelujejo stroje v Evropi in sicer v Švici in smo prevzeli zastopstvo tudi za te izredno kakovostne šivalne stroje Bernina, kateri, še posebno njihovi vezilni stroji sodijo v sam vrh kvalitete in uporabnosti. Bernina ima izredno močan razvojni oddelek in ima mnogo svetovnih inovacij pri vezilnih strojih ali pa pri obšivnih-overlock strojih, med katerimi ima edina na svetu triigelni overlock stroj s komputersko vodenim motorjem in pokrivnim šivi, ki imajo pokrivni šiv tudi z zgornje strani.

V prodajnem programu imamo veliko izbiro škarij SOLINGEN, vseh vrst trakov, zadrg, originalnih igel SINGER in BERNINA ter ostalega pribora in pripomočkov za šivanje. Seveda pa so glavni prodajni program šivalni stroji, obšivni-overlock stroji in likalne preše in pupe-šiviljski model.

Izmed 50-tih modelov šivalnih strojev lahko vsak izbere stroj, ki mu najbolj ustreza glede na njegovo šiviljsko znanje in zahteve.

Obiščite jih v njihovi poslovalnici v Ljubljani na naslovu: WTC Nakupovalna galerija, Dunajska 158, Ljubljana

Več informacij na www.singer-service.si ali pokličite 01 5342 054