Če živite v hiši in tudi stanovanju, po določenem času od vselitve in tudi na splošno, pride do raznih popravil, sanacij in obnovitvenih del.

Za večja popravila običajno pokličemo različne izvajalce, mojstre ali obrtnika. Za manjša, pa mnogi kakšno zadevo po storijo sami, seveda če so tehnično dovolj podkovani.

Obstajajo tehnični in manj tehnični tipi ljudi in predvsem slednji mnogokrat potrebujejo hitri servis in mala hišna popravila.

Največ težav in pomoči potrebujemo pri vodovodnih storitvah ali elektro storitvah…

Velikokrat se pokažejo težave v naših kopalnicah… Potrebujete zamenjavo ali ponovno reguliranje vrat od tuš kabine, potrebujete odmašiti odtok in sifon, morda zamenjavo kopalniških armatur, tuš ročk itd.

V kuhinjah se pojavijo prve težave pri pipah in jo je potrebno zamenjati…morda je potrebno popravilo ali menjava vodil na kuhinjskih predalih ali kuhinjskih omaricah… morda se vam zatikajo vrata, ker je parket napihnila vlaga… ali pa enostavno rabite mojstra, da vam pobeli samo eno steno…

Težave so lahko tudi pri aparatih, raznih zvoncih in domofonih…

Za vsa taka in podobna mala  opravila obstajajo mojstri, ki so zadnje čase zelo cenjeni in še bolj potrebni.

Hitr tempo življenja in pomanjkanje časa in izkušenj, da bi problem rešili sami, ravno narekuje po tem, da želimo hitre servise, da nam izkušen mojster oz. izvajalec priskoči na pomoč ko ga potrebujemo.

Oglejte si še nekaj ponudnikov malih hišnih del in popravil. 

ELTEH PUNGERL – www.elteh-pungerl.si

MARJAN ČERVEK – Telefon: (01) 786 32 85

KOMATAR TOMAŽ – Telefon: 041 567 762

EUROCEV – www.eurocev.si

MAKSI SERVIS – www.adaptacije-maksi.si

ALU RAKAR – www.alu-okna.com

ELEKTRO KUŠAR – www.elektrokusar.si