Ureditev terase, balkona ali nekega dela zunanje površine, ki jo imamo na voljo, je vedno bolj pomembno. Bivanje na prostem, uživanje ob dobrem branju, kosilu ali druženju na prostem je vedno večja potreba.

Rešitev za take situacije je veliko, pomembna je prava izbira. Manjši balkoni, zagotovo še vedno najdejo sebi najljubše tende. Pri tendah je modelov, ki omogočajo usklajevanje z obstoječo arhitekturo res ogromno, od enostavnih nekasetnih tend, do modernih kasetnih tend z dodatki led luči ali prednjega roloja. Ročni pogon vedno bolj izpodriva motorno upravljanje, saj je glede na tehnološki razvoj vedno bolj dostopno, predvsem pa uporabniku olajša upravljanje, kar je pri večjih tendah lahko ključnega pomena. Letošnja novost pri kasetnih tendah so AKI roke, ki po svoji specifiki omogočajo predvsem boljšo napetost platna in integracijo LED luči v rokah.

Bioklimatska pergola

Bioklimatska pergola

 

Produkt, ki spreminja zapuščene terase v nov pomemben prostor ob objektu, so seveda pergole. Montirane ob zid in podporni stebri spredaj ali samostoječe. Klasika je bioklimatska pergola z aluminijastimi lamelami, ki se obračajo in omogočajo prehod svetlobe. Če so lamele v zaprtem položaju je taka pergola ne le najboljša zaščite pred soncem, temveč tudi zaščita za dež.

Če je potrebna večja prilagodljivost svetlobe in sama rotacija lamel ne zadošča, je absoluten hit bioklimatska pergola s pomično streho. Pri tem modelu se lamele tudi zlagajo, paket lamel predstavlja 20 odstotkov skupnega iztega pergole, kar pomeni, da v obdobjih, ko sonce še lovimo dragocene sončne žarke, ali ko ni potrebe po senčenju, lamele zložimo in si ne omejujemo svetlobe, sonca…

Stekleni nadstrešek je naslednji zelo pomemben produkt- steklo, ki je odlična zaščita za vse vremenske pogoje, senčilo nad ali pod steklom pa je po potrebi odprto ali zaprto. Stekleni nadstrešek je vedno pritrjen na fasado.

Zasenčitveno jadro

Zasenčitveno jadro

 

Zasenčitveno jadro, ročni ali motorni pogon, izjemna obstojnost v vetru, za vse ljubitelje ali za situacije, ko senčenja ne moremo reševati s tendo ali eno od pergol.

Obiščite ponudnika Senčila Bled d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.

 


Senčila Bled, družba za proizvodnjo, trgovino in storitve d.o.o.
Pot na Lisice 11, 4260 Bled
(04) 575 23 00
info@sencila-bled.si
www.sencila-bled.si