Če ste vrtnar, sadjar, poljedelec, morda vinogradnik ali pa se ukvarjate z kmetijstvom-poljedelstvom, vam priporočamo škropilnico AGRONOMIC 18L. Navdušila vas bo z marsikatero prednostjo in značilnostjo, zato je prodajni hit letošnje pomladi.
Deluje zelo tiho, brez vibracij, zato izključuje kakšen fizični napor pri uporabi le te. Tlačna posoda s kompresorjem zagotavlja kontinuiran tlak ves čas delovanja. Kontinuirano mešanje vode in sredstva za škropljenje, pa preprečuje usedline. Pomembna prednost je tudi, da ima teleskopsko cev z možnostjo raztega, zato je doseg škropljenja do 4m. Kakovostno razprševanja omogoča s tem dober izkoristek, manjšo porabo škropiva in znatno zmanjšanje onesnaževanja okolja. Šobe za pršenje se menjajo in zato nudi široko uporabo. Ker je škropilnica Agronomic ergonomsko oblikovana, omogoča dobro nalaganje na hrbet, kar je zelo pomembno pri uporabi. Nosimo jo na pasu, zato je ramenski del razbremenjen. Nudi tudi elektronsko spremljanje napolnjenosti akumulatorja in nadziranje pregrevanja kompresorja. Po uporabi akumulator napolnimo v 3 urah in prav tako zdrži 3 ure konstantnega škropljenja -delovanja oz. porabimo 80 l tekočine za škropljenje.
Je zelo široko uporabna. Uporabljamo jo za dohrajevanje in zalivanje rastlin, za zaščito rastlin, pri uničevanju škodljivcev in uničevanju plevela… V domačem okolju okoli vaše hiše jo lahko uporabimo tudi za pranje in čiščenje, zaščito lesenih površin, razledenitev pločnikov, pa vse do obrambe širjenja požara oz. kontrolirate pogorišče.
Uporabna je tudi pri veterinarski panogi za dezinfekcijo in čiščenju manjših površin.
Tlačna akumulatorska škropilnica AGRONOMIC je tako vsestranska, ki razpolaga z ogromno tehničnimi podatki v prid njeni kvaliteti.
Za več informacij obiščite podjetje SEP d.o.o., oglejte si njihovo internetno stran www.sep.si ali pokličite 07/34 34 460.