Idrijski grad je bil v petek, 11. septembra, prizorišče predstavitve uspešnega domačega podjetja BLT d.o.o., ki je v družbi prijateljev, sodelavcev in poslovnih partnerjev praznovalo 20-letnico svojega delovanja.

Idrija je skozi vso svojo bogato zgodovino vedno imela tisto – nekaj več – tisti ščepec dodane vrednost, ki ji je omogočal korak prednosti pred ostalimi. Muzejska zbirka, ki se nahaja v gradu, to potrjuje, med drugim pa za grajskimi zidovi hranijo tudi bogato tehnično dediščino mesta. Tudi zato prostor praznovanja 20-letnice delovanja družbe BLT d.o.o. ni bil naključno izbran.

V vodstvu firme se namreč zavedajo, da le tradicija, znanje in ljudje, ki vzamejo stvari v svoje roke, peljejo v pravo smer oziroma naredijo zgodbo o uspehu. Ljudje, ki jih ni strah novega dne. Novih izzivov. Ljudje, ki se ne zadovoljijo z doseženim. Ne zaspijo v povprečju. Ljudje, ki ob težavah ne obupajo. V vsaki slabi situaciji najdejo nekaj dobrega. Ljudje, ki zvečer razmišljajo, kaj bodo naslednji dan naredili. Da bodo stvari boljše!

Takšna miselnost je najverjetneje v veliki meri botrovala ustanovitvi podjetja leta 1995. Začetki, ko se je bilo treba  dokazovati, ko je bilo potrebno ustvariti prepoznavnost in zaupanje, še zdaleč niso bili lahki. A je podjetju ob preudarnem vodenju v letih hitre gospodarske rasti uspelo postaviti temelje, ki jih ni omajala niti gospodarska kriza, ki jim je skrčila trg, niti požar, v katerem so izgubili poslovne prostore. 20-letnica je bila tudi priložnost za predstavitev načrtov in novosti na področju industrijskih in garažnih vrat ter požarnih sistemov, s katerimi se družba BLT d.o.o. v prvi vrsti ukvarja.

Oglejte si njihovo ponudbo:

BLT d.o.o. – garažna, industrijska, zrakotesna in požarna vrata, nakladalni sistemi…www.blt.si