Nemogoče sanje so se uresničile, vabimo vas, da odkrijete Watjer, nov sistem mrežic na sanitarnih baterijah. Resnična vrednost izdelka ni samo v tem, da se hitro čisti, ampak tudi v tem, da se vodni kamen ne ustvarja v tolikšni meri kot pri ostalih mrežicah.

Skrivnost formule je skrita v dolgoletnih izkušnjah razvijalcev produkta Watjer. Resnična vrednost inovacije ni samo v tem, kako so rešili problem, temveč predvsem v tem, kako prefinjeno, učinkovito — skoraj nevidno — je integriran v izdelek za vsakodnevno uporabo, razširjen po vsem svetu. V podjetju so ponosni, da so dobitnik priznanja za najboljšo inovacijo v Sloveniji 2014.

Da bi razložili, kaj Watjer je, moramo najprej osvetliti problem običajnih aeratorjev, ki se uporabljajo v današnjih pipah. Aerator je majhen filter, ki se lahko vgradi na vse nove ali stare pipe z nastavkom M24 in M22. Preprečuje pljuskanje vode, oblikuje vodni curek iz pipe, zmanjšuje hrup pipe in, kar je najpomembnejše, zagotavlja filtriranje različnih majhnih, trdih delcev (prod, pesek, delci rje…). To je majhna, a zelo uporabna naprava, katere pomemben namen in ključen prispevek k čistoči vode je pogosto spregledan.

Zdravstvene organizacije priporočajo čiščenje aeratorejev vsak dvakrat mesečno, vendar temu priporočilu sledi le majhen odstotek gospodinjstev. Večina njih pa aeratorja ni očistila že leta. Za večino gospodinjstev je čiščenje aeratorja preveč težko ali preveč dolgotrajno, saj zahteva tudi nekaj tehničnih spretnosti in dodatnega orodja. Ste vedeli, da so umazani delci in rje, najdeni v vodi, nezdravi in celo nevarni za vaše zdravje? V tem zamašku umazanije, peska in rje so idealne razmere za razvoj različnih bakterij.

Čiščenje brez pripomočkov 

Watjer je nov, revolucionaren aerator za pipe, ki v primerjavi z ostalimi podobnimi izdelki učinkovito rešuje različne težave in pomembno pripomore k izboljšanju kvalitete vode, ki priteče iz pipe. Izdelek je inovativen, saj se ga lahko očisti brez kakršnega koli dodatnega orodja. Pomaga privarčevati do 50 odstotkov vode.

Več informacij o inovaciji najdete na www.watjer.com.