PVC robniki Lacogreen so inovativni, fleksibilni  in prilagodljivi z zaobljenim robom proti urezninam. Z njim olepšate vaš vrt, oblikovanje, prilagajanje  in vgradnja je enostavna do dolžine 65 m  brez prekinitve.  Pravi kot ali več ni problem enostavno ga samo zakrivite. Uporabite ga lahko za zaključek pri tlakovcih, med travo ali peskom… Robniki ne vpijajo vlage, odporni na temperature -50 do +60°C in 10 letno garancijo na UV žarke. V ponudbi imamo različne dolžine od 5 do 65 m in višine od 9 do 14 cm z pripadajočimi nosilci za fiksiranje.

PVC robniki Sebord

PVC robniki Sebord so v l oblike  dolžine 1 m v različnih višinah 45, 60 in 78 mm,  za fiksiranje so posebej za to izdelani PVC klini. Robniki Sebord so primerni za zaključke pri tlakovcih, naravnem kamnu, med travo in lubjem, peskom ter za poti, dvorišča…. So UV odporni in imajo nato 20 letno garancijo.

ALU robniki Alubord

ALU robniki flexibilniAlubordv I obliki dolžine 2 m in višine 10 in 14 cm z možnostjo stebričkov za fiksiranje in v L obliki dolžine 2 m in višine 38, 51 in 100 mm. Z njimi lahko delate ravne in neravne linije.

Umetno zelenje  Viridium

PVC umetno zelenje Viridium je izdelano iz kakovostnih UV odpornih materialov.  V ponudbi imamo bršljan, fotinijo, pušpan in jasmin. Enostavni sistem na klik omogoča, da panele  dimenzije 50×50 cm lahko sestavljate sami in fiksirate s pomočjo posebnih UV odpornih vezic.  Z umetnim  zelenjem lahko naredite pregrado, ozelenite zid, naredite ograjo. Če pa tega ne zmorete sami vam to  ali še več naredi naša ekipa.

Smetarniki- boksi za smeti Greenbincover

Smetarnik Greenbincover je patentirani slovenski proizvod podjetja Radom.Z njimi pred pogledi skrijete plastične zabojnike za smeti. Zavzamejo minimalno možno površino glede na velikost plastičnih zabojnikov. Izdelani so v različnih velikostih iz kovinske konstrukcije in pocinkane pločevine z temeljno zaščito in polnila iz umetnega zelenja ali kovinske konstrukcije in pocinkane pločevine z temeljno zaščito in končno prekrivno barvo  različnih kombinacij po RAL barvni lestvici. Možno ga je naročiti za manjše ali večje zabojnike: 2×120 l, 3×120 l,2×240 l in 3×240 l. Če na primer ne potrebujete zadnje stene ali stranice brez polnila se  odšteje od celotne vrednosti smetarnika. Smetarnik ima vgrajene gibljive nogice z navojem za prilagoditev na neravni teren ter možnost  talne pritrditve. Dviganje pokrova je enostavno z eno roko, ker plinska vzmet omogoča lažji dvig,  v končnem dvignjenem položaju pokrov samostojno stoji in ga ni potrebno ni potrebno držati. S tem imate obe roki prosti za odlaganje smeti v plastične zabojnike. Pri spuščanju-zapiranju plinska vzmet  upočasni pad in razbremeni težo pokrova. Ko želite odpeljati plastični zabojnik ven samo dvignete pokrov in odprete prednja vrata.

Če imate še kakšno vprašanje v zvezi robnikov ali smetarskih boksov… pokličite podjetje RADOM d.o.o. in z veseljem vam bodo priskočili na pomoč. Več si pa lahko ogledate na spodnjih povezavah.

Radom d.o.o.:

ALU in PVC robniki za vrt
www.robniki.si

Smetarniki
www.smetarniki.si

Zelene stene in ograje
www.zelenestene.si