Kvalitetna protivlomna vrata so bistven del celostne zaščite doma. Poleg zagotavljanja pristnega občutka varnosti, učinkujejo tudi kot najboljše preventivno sredstvo proti vlomom.

Protivlomna vhodna vrata Vovko imajo kvalitetno jekleno konstrukcijo vratnega krila in podboja, ki je zelo odporna na poskuse vloma, obložena so z lesenimi paneli, v konstrukcijo pa je vgrajena toplotna in zvočna izolacija. Izdelana so iz najboljših materialov, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo in najvišjo varnost.

Protivlomna vrata

Protivlomna vrata

 

Protivlomna vrata Vovko imajo vse potrebne certifikate o protivlomnosti in ustrezajo standardom varnosti. So rezultat 55 let izkušenj in odličnosti na področju varnosti zato predstavljajo sam vrh ponudbe na trgu. Poleg certificirane protivlomnosti in neprekosljivih izolativnih lastnosti so protivlomna vrata Vovko tudi že v osnovni različici na voljo s popolno varnostno opremo in tako nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Premoženje pa shranjujemo tudi v kleti, v kolesarnici, … zato je pomembno, da poskrbimo za zaščito teh prostorov z večnamenskimi varnostnimi vrati. Predvsem je varnost pomembna v trenutnem času, ko se vsi počasi odpravljamo na počitnice, nepridipravi pa imajo posledično lažje delo. Večjih predmetov, kot so npr. kolesa, skiroji, motorji, smuči, pa tudi orodje in druge stvari večjih vrednosti, običajno ne moremo vzeti s seboj, zato je pomembno da jih zaščitimo s kvalitetnimi vrati. Naša večnamenska varnostna vrata imajo v primerjavi z drugimi povečano protivlomno zaščito in moderen izgled, in so primerna za notranjo in zunanjo uporabo, npr. za kleti, kolesarnice, stranske vhode, shrambe, vrtne lope in podobne namene. Da se boste na dopustu počutili varno in brezskrbno, si zagotovite naša varnostna vrata.

Preverite našo ponudbo certificiranih protivlomnih in večnamenskih vrat na www.vovko.si.

Obiščite ponudnika VOVKO d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.


VOVKO d.o.o.
Setnikarjeva 1, 1000 Ljubljana
T: 01 / 423 00 90, F: 01 / 257 19 20
info@vovko.si, www.vovko.si

Trgovina PE Setnikarjeva,
Setnikarjeva 1, Ljubljana
T: 01 / 423 60 15, setnikarjeva@vovko.si

Razstavni salon Setnikarjeva,
Setnikarjeva 1, Ljubljana
T: 080 30 09, salon@vovko.si

Trgovina PE Citypark,
Šmartinska cesta 152 G, Ljubljana
T: 01 / 523 35 13, F: 01 / 523 35 14,
citypark@vovko.si