Bodite zagledani v svoj dom in okolico

Nepremičnina, ki vključuje pergolo, je zagotovo tista, ki bo pri sosedih in mimoidočih pritegnila impresivno prikimavanje. Zahvaljujoč izjemnim dizajnerskim rešitvam vam zagotavljamo, da bo vaš dom pridobil na eleganci. Vsak dan znova vas bo navduševal arhitekturni videz, ki ga revije uporabljajo za naslovnice.

Pergola preoblikuje vaše dvorišče in bistveno poveča vaš življenjski prostor

Večina dvorišč in vrtov po navadi leži neizkoriščenih, domovi pa imajo premalo bivalnih prostorov. Ena izmed najboljših rešitev za oboje je gradnja pergole. Ta arhitekturna rešitev na novo definira vaše dvorišče ali vrt, medtem ko uvaja življenje na prostem.

Naj vaš posel zacveti

Pergola predstavlja trajnostno rešitev za vašo teraso, ki je trajnostna, ekološka, minimalistična in izjemno priročna. Pri tem ne samo, da spodbujate zadrževanje na prostem, istočasno tudi dvigujete vrednost vaše ponudbe in ugled blagovne znamke. Bodite korak pred konkurenco.

Ubranite se pred ostrim vremenom

Predstavljajte si zunanji bivalni prostor, kjer ne čutite nelagodja zaradi ostrega mraza, močnega vetra ali peklenske vročine. Sanjsko, kajne? Ustvarite si ga lahko s pergolo, ki vašemu bivanju na prostem doda udobje v zaprtih prostorih ali pod milim nebom. Najnovejši modeli pergol imajo namreč možnost pomičnih lamel, ki se drsno pomikajo in pri popolnem odprtju le-teh streha pokriva le 13% celotne pergole. V zimskem času lahko isto streho tudi hermetično zaprete in uživate v zimskem vrtu.

Poskrbite za udobje in zasebnost vašega bivanja na prostem

Če se vam pergola kdaj zazdi nepopolna ali nedokončana, ji lahko v vsakem trenutku dodate piko na i z različnimi dodatki, ki omogočajo dodatno zasebnost in udobje. Našo bioklimatsko pergolo lahko kombinirate z različnimi opcijami zapiranja stranic (drsna stekla, paneli, integriranimi screen roloji).  Ste romantik po duši? Pričarajte ambientalno vzdušje s čarobno osvetlitvijo v barvah po vaši izbiri. Ustvarite si svojo ZEN cono.

Uživajte na prostem na številne nove načine

Terasa je podaljšek hiše, dodatna dnevna soba, letna kuhinja ali jedilnica na prostem. Uporablja se predvsem za sprostitev na prostem in druženje, zato mora biti funkcionalno in estetsko opremljena. Sedaj, ko smo več doma, je bivalno udobje še pomembnejše. Izberite svojo obliko zasenčite glede na vaše potrebe in z mislijo na povečanje življenjskega prostora. Za resnično edinstvenost vam bomo pomagali s strokovnimi nasveti pri izbiri in oblikovanju po meri.

Dvignite vrednost svojemu domu, prodajajte za več

Če nameravate svoj dom v bližnji prihodnosti postaviti na trg, je pergola zagotovo eden najboljših načinov za dvig cene nepremičnine. V kolikor domu dodate to starodavno egipčansko konstrukcijo, boste takoj povečali vrednost nepremičnine glede na tržno vrednost. S svojim življenjskim stilom pa boste navdihnili kupca in mu podarili tisto, česar se ne da kupit.

Obiščite ponudnika GENIAL d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.

 

RAZSTAVNI PROSTOR
Genial d.o.o., Cesta 4. julija 44, 8270 Krško
M: 041 444 922, E: info@genial.si