Ste se kdaj vprašali, kako lahko barve vplivajo na naš način razmišljanja in počutja? Vemo, da barve močno vplivajo na naše razpoloženje in da so močno komunikacijsko orodje, zato si v podjetju Iskra Zelina sveta brez barv ne znamo predstavljati in si vsak dan znova prizadevamo, da jih prilagodimo vašim željam, potrebam in sledimo svetovnim trendom.

Podjetje Iskra Zelina Kemijska industrija d.o.o. je od svoje ustanovitve leta 1868 zasnovana na strasti do izdelave izdelkov za vsakdanjo rabo. Tradicija, inovativnost, predanost, kakovost in zadovoljstvo kupcev omogočajo, da je Kemična industrija Iskra Zelina eden pomembnejših proizvajalcev visokokakovostnih izdelkov v srednji in jugovzhodni Evropi. Naš proizvodni obrat se nahaja v Svetem Ivanu Zelini pri Zagrebu, kjer uspešno proizvajamo 4 proizvodne linije: Barve in Laki, Hišna kemija in Dezinfekcijska sredstva, Proizvodnja sveč ter Zaščita za rastline.

Ponosni smo tudi, da smo od Cinkarne Celje prevzeli in odkupili njihov program Korocinka in pa Epoksi premazov.

Z uporabo novih tehnologij in velikim poudarkom na skrbi in ohranjanju okolja, pri katerih je načelo kakovosti naše osnovno merilo, si naši strokovnjaki vsak dan prizadevajo za razvoj in izboljšanje novih izdelkov. In zakaj izbrati naše barve in lake? Naše barve in laki povečujejo odpornost proti koroziji ter hranijo in ščitijo pred vremenskimi vplivi. Nudijo visoko stopnjo zaščite, odlikuje jih dobra pokrivnost ter enostavnost in širok spekter uporabe. Poleg zaščite, naše barve in laki plemenitijo prostor s široko paleto barv in so zato nepogrešljiva izbira tako pravih strokovnjakov kot domačih mojstrov.

Za več informacij obiščite

 

Seles Ik d.o.o.,
Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
Vilko Novak
tel: 041 270 268

Obiščite ponudnika Seles Ik d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.