PAMETNE BARVE SketchPaint so zelo priljubljene tudi pri nas, saj so uporabniki prepoznali prednosti, ki jih ponujajo. Izbrana površina, kjer je omejitev le vaša ideja – zid, lesene površine, kovinske ali plastične površine (seveda s pravo temeljno barvo) – postane primerna za pisanje z nepermanentnimi markerji (flomastri). Tako površino se redno suho čisti, ob preveliki količini barvnih ostankov pa se lahko očisti s SKETCH CLEANER čistili. Lahko izbirate med belo ali brezbarvno PAMETNO BARVO v sijajnem ali matiranem izgledu, v embalažah 0.5 L in 1 L.

 

Kje lahko uporabljate PAMETNE BARVE? Povsod, kjer želite običajno površino spremeniti v pisalno tablo! Otroške sobe, kuhinje, predsobe, hodniki, pisarne, v šolah in otroških vrtcih, bolnišnicah, v čakalnicah na železniških postajah … in še bi lahko naštevali, skratka povsod!

BARVA Z MAGNETIZMOM MagnetPaint je vodna barva, narejena v skladu z vsemi mednarodnimi okoljskimi in EU direktivami. Barva vsebuje nerjaveči železov prah, na katerega se oprimejo magneti, podobno kot na vrata hladilnika. Barva z magnetizmom ne vpliva na tehnično opremo! Uporablja se lahko doma, v otroških igralnicah, v pisarnah, v trgovinah ali na sejmih, v izobraževalnih ali zdravstvenih ustanovah. Prime na vse površine, primerne za barvanje – zid, les, trda plastika. Prebarva se lahko z običajnimi notranjimi barvami, v kateremkoli odtenku.

Kombinacija MagnetPaint barve kot osnove in PAMETNE BARVE SketchPaint ustvari piši-briši površino, oprijemljivo za magnete, ki je primerna za vsako otroško sobo ali na delovnem mestu!

IZRAVNALNA MASA Z MAGNETIZMOM MagnetPlaster. Izravnalna masa na vodni osnovi z dodanim železovim prahom omogoča izravnavo ne popolnoma gladkih površin in oprijem vseh vrst magnetov na površino. Enkratni nanos MagnetPlaster mase ima enak učinek kot trikratni nanos MagnetPaint barve z magnetizmom! Oprime se na vseh površinah, primernih za barvanje – zid, mavčne plošče, les,..,  prebarva pa se ga lahko z običajnimi barvami na vodni osnovi, v kateremkoli odtenku.

BARVA ZA TABLE, BlackboardPaint, barve z dotikom nostalgije! Površine za pisanje s kredami ali krednimi markerji niso samo nostalgične, znova so postale moderne, saj lahko nanje napišemo sporočilo, nakupovalni seznam ali pa na njih izražamo svojo kreativnost. BlackboardPaint lahko uporabite na skoraj vseh površinah; zid, mavčne plošče, les, plastika (ob primerni temeljni barvi) itd. Ne samo klasični zelena in črna, pri nas imamo tudi limeta zeleno, roza, modro, rdečo, sivo in brezbarvno izvedbo. Barve so na vodni osnovi, se hitro sušijo, prebarvane površine pa so gladke. Na voljo so v 0.5 L embalaži, črna pa tudi v 1L in 5L embalažah.

BEAMERPAINT, projekcijska barva. S to barvo lahko vsako (gladko) površino enostavno spremenite v površino, primerno za projiciranje. Zaključni premaz zagotavlja trdo, vendar gladko plast, zaradi katere je projekcija ostra in bogata s kontrastom, brez ”hotspot” točk.

GREENSCREENPAINT, barva, ki oživi domišljijo! Je rešitev, ko potrebujete zeleno ozadje doma ali v službi. Zelena MAT barva na vodni osnovi spremeni površine v zeleno scensko ozadje. Primerna je za pripravo videoposnetkov v Chroma key tehniki. Na voljo je v 0.5L in 1L pločevinkah.

Barve in izravnalno maso lahko poljubno kombinirate in s tem ustvarite večfunkcijske površine, na primer:

  • magnetno piši-briši površino, kamor lahko pišete in kjer lahko zbirate magnete z vseh vaših potovanj,
  • magnetno GREENSCREEN površino, na katero se primejo magneti in na kateri snemate fotografije ali videe po vašem okusu, pa še in še bi lahko naštevali, omejitev je le vaša ideja!

Vsi našteti izdelki so narejeni na vodni osnovi, NE VSEBUJEJO HLAPNIH ORGANSKIH SNOVI (HOS) in so narejeni v skladu s strogo evropsko zakonodajo za uporabo na otroških igračah EN 71-3.

Obiščite ponudnika BRA.IN.TRADE, Čepin s.p. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.

Distributer v Sloveniji
BRA.IN.TRADE, Čepin s.p.
1261 LJUBLJANA
T 041/694 653
E info@2-bi.eu
E www.pametnebarve.si, www.2-bi.eu