Notranja oprema bivalnega prostora ponuja široko paleto možnosti, da naredite prostor edinstven. V ospredje vse bolj prihajajo elementi, ki ponujajo široko stopnjo individualizacija, a so hkrati dizajnerski, kakovostni in funkcionalni. V to kategorijo zagotovo spadajo notranja vrata po meri. Služili vam bodo namreč desetletja, tako funkcionalno kot tudi estetsko.

Mnogo ljudi se bori z majhnimi stanovanji, pomanjkanjem prostora ali ozkimi hodniki. A to še ne pomeni, da iz prostora ne morete ustvariti nekaj edinstvenega. Pravilno izbrana notranja vrata lahko optično povečajo bivalni prostor. S pametnim pristopom in tehničnim znanjem vam v podjetju Lestur svetujejo kateri tip notranjih vrat je primeren za vaš prostor. V primerih, ko je težava s pomanjkanjem prostorom vam svetujejo vgradnjo drsnih vrat, ki se skrijejo v kaseto in tako ne zavzamejo dodatnega prostora.

Neskončne možnosti in izbira različnih tipov lesenih notranjih vrat predstavlja prosto pot domišljiji vsakega kupca ali oblikovalca. Kadar želite v prostor vnesti domačnost, svežino in naravne materiale izberite lesena notranja vrata. Kadar pa veliko količina lesa optično zmanjša prostor, izberite steklena vrata, ki bodo zagotovo prostor lepo vizualno povečala. Steklena notranja vrata so rešitev za veliko dotok svetlobe. V notranjost bodo vnesla svetlobo, stil, ogrela dom in ga poživela z naravno svetlobo. Drsna steklena vrata so v podjetju Lestur izdelana iz kaljenega varnostnega stekla. Ta lastnost steklu pripiše dramatično spremembo.

Podjetje Lestur ponuja velike možnosti individualizacije pri izbiri steklenih in lesenih vrat. Če so vas navdušila vrata z digitalnim tiskom in površinsko peskanimi vzorci, vam jih izdelajo v velikosti in dizajnu po vaših željah. Tako vgrajena steklena vrata niso samo izredno funkcionalna, temveč tudi estetska in moderna.
Magnetna ključavnica je dodatna prednost, ki funkcionalnost vaših vrat dvigne za nekaj stopenj višje. Ali slišite to tišino? Bo kmalu komentar vsakega gosta v vašem domu.

Za piko na i notranjih vrat pa poskrbi pravilno izbrana kljuka ali ročaj. Če ste ljubitelj modernih trendov in pametnih rešitev. si oglejte spletno ponudbo okovja za vrata in pohištvo na povezavi www.lestur-okovje.si, kjer vedno večji poudarek pripisujejo okovju za notranja lesena in steklena vrata. Zagovarjajo, da je pravilno izbrana kljuka, nakit notranjih vrat.

Obiščite ponudnika LESTUR d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.

KONTAKT

LESTUR d.o.o.

Klanec 35a, 1218 KOMENDA, SLO

GSM: 041 679 205
T: 01 8342 350
F: 01 8342 356
T: PROIZVODNJA: 031 505 331
T: PISARNA : 041 644 126
T: PRODAJA KLJUK: 051 330 008
T: PRODAJA VRAT: 041 679 205
T: PRODAJA STEKLENIH IZDELKOV: 041 679 205
E-mail: info@lestur-vrata.si

www.lestur-vrata.si