Ne dopustite, da vaš denar neopazno izpuhti skozi okna!

Odkrijte pametne rešitve LUNOS in preoblikujte svoje prezračevanje v naložbo, ki prinaša zdravje vašega doma in občutne prihranke. Medtem ko tradicija veleva odpiranje oken za svež zrak, kot so to počele že naše babice, vam LUNOS razkriva, kako lahko s sodobno tehnologijo decentralnih prezračevalnih sistemov stopite korak dlje. Zagotovite si nenehen dotok svežega zraka in obenem zmanjšajte stroške ogrevanja pozimi in ohlajevanja poleti. Izkoristite našo ekskluzivno pomladno ponudbo in si priskrbite tehnološko dovršene rešitve LUNOS – vključno z modelom LUNOS e2, pametnim krmiljenjem LUNOS in ventilatorskimi enotami Silvento – zdaj z do 50% popusta. Ne zamudite priložnosti, da vaš dom zadiha na pameten in varčen način!

Prezračevalni sistem vs. odpiranje oken

Decentralni prezračevalni sistem zagotavlja neprekinjeno in učinkovito odstranjevanje odvečne vlage, plesni in neprijetnih vonjav ter ohranja svežino zraka v prostorih 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni v letu – tako podnevi kot ponoči. To prispeva k ustvarjanju zdravega bivalnega okolja pozimi in poleti. Poleg tega, v primerjavi z občasnim zračenjem preko odpiranja oken, omogoča do 30 % prihranka energije. 

S samo enim klikom napolnite svoj dom s svežim zrakom!

V okviru pomladne akcije »Originalna svežina LUNOS« vam ponujamo pametne brezžične prezračevalne enote LUNOS za polovično ceno. Te enote izstopajo z možnostjo brezžičnega upravljanja tudi preko mobilne aplikacije, združljive z Androidom in iOS-om, kar omogoča, da enostavno in hitro prilagajate temperaturo in intenzivnost prezračevanja za vsak prostor posebej, ne glede na to, kje se nahajate. Prezračevalne enote lahko upravljamo z pametno brezžično krmilno enoto, ki je opremljena s senzorji za temperaturo in vlago, kar vam omogoča natančno prilagajanje hitrosti pretoka zraka po vaših potrebah.

Glavne prednosti pametnega brezžičnega prezračevalnega sistema z rekuperacijo LUNOS, ki je že več let prodaje pravi hit med zahtevnimi kupci tako v Sloveniji kot po svetu, so poleg enostavnega brezžičnega upravljanja še:

 • brezkompromisna radijska tehnologija – brez prekinitev, brez wifi omejitev,
 • visoka stopnja energetske učinkovitosti rekuperacije toplote, tudi do 96%,
 • izjemno enostavna vgradnja, brez večjih posegov v stanovanje,
 • primerna za starejše hiše in stanovanja ali novogradnje,
 • enostavno in poceni vzdrževanje,
 • varčevanje z energijo,
 • izjemno tiho delovanje,
 • izredno nizka poraba energije pri delovanju,
 • brez prepiha zaradi prepišnega varovala in omejitve volumna zračnega pretoka,
 • trajni filtri, pralni pod tekočo vodo,
 • ob dobavi zagotovitev brezplačnega kompleta filtrov za zamenjavo,
 • možnost izbire proti alergijskih filtrov,
 • podaljšana garancijska doba do 5 let.

 

Ker se zavedamo, da je odločitev za vgradnjo prezračevalnega sistema LUNOS odločitev za zdravo in kakovostno življenjsko okolje, smo stopili še korak naprej in pripravili pomladno akcijo »Originalna svežina LUNOS«, v kateri do konca maja 2024 zagotavljamo do 50 % popusta ob nakupu vseh elementov prezračevalnega sistema LUNOS (LUNOS e2, pametno brezžično krmiljenje LUNOS in ventilatorske enote Silvento). Poleg popusta vam v sodelovanju z Leanpay omogočamo tudi plačilo na obroke.

*30 % popusta LUNOS + 20 % popusta Eko sklad.

Akcija velja do 31. 5. 2024.

Družba LUNOS GmbH iz Berlina z več kot 65 letnimi izkušnjami predstavlja pionirja v industriji prezračevanja in je prisotna v 36 državah po svetu. Podjetje izdeluje najsodobnejše prezračevalne sisteme s toplotno rekuperacijo in brez nje, vključno z modelom LUNOS e² – prvim ventilatorjem s toplotno rekuperacijo, ki je šel v serijsko proizvodnjo leta 2011. LUNOS je vodilno podjetje na trgu decentraliziranega prezračevanja bivalnih prostorov, ki svoje izdelke proizvaja izključno v Nemčiji.

 

Obiščite ponudnika LUNOS d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.

LUNOS d.o.o.
Prečna ulica 9c, 2000 Maribor
+386 40 687 460

080 22 11

www.si.lunos.de