Imate v vašem domu odprti kamin, ki ga zaradi svoje nefunkcionalnosti ali težav zaradi dimljenja ne uporabljate? Bi želeli brez večjih posegov ali rušenja obloge kamina odpraviti te nevšečnosti in v vašem kaminu spet zakuriti ogenj ter prihraniti pri ogrevanju?

Starejši kamini in tisti, ki so bili zgrajeni nepravilno pogosto ne zadovoljijo uporabnikovih pričakovanj,saj imajo pogosto preveliko porabo, slabe izkoristke in ne zagotavljajo varno uporabo. Zaradi tega se ti kamini redko ali nikoli ne uporabljajo.

Rešitev vam ponujamo s programom sanacijskih kaminskih kaset, ki se vgradijo v že obstoječe kurišče in zaradi svoje funkcionalnosti, varnosti in estetičnega izgleda predstavljajo svojevrstno rešitev ogrevanja.

Sanacijske kaminske kasete so pravi ogrevalni sistem, ki združuje veliko toplotno moč, enostavno namestitev in fleksibilnost pri vklopu. Steklokeramična vrata zagotavljajo popolno varnost, hkrati pa še vedno pričarajo lep pogled na ogenj. Zahvaljujoč odličnemu izgorevanju vam sanacijske kaminske kasete zagotavljajo maksimalno toploto ob najmanjši porabi goriva.

Ventilatorski sistemi, ki so že vgrajen v kaminskih kasetah, pa prostor hitro ogrejejo in tako še še povečajo njihovo učinkovitost.

Preprosta montaža brez večjih posegov!

Kamin je naložba v kakovostno bivanje, toploto in udobje

Zakurjen kamin  ali  peč  ni  razkošje,  temveč  razvajanje,  ki  ga  v  hladnih  dneh  ne  boste  želeli  pogrešati.

Obiščite ponudnika KAMINI KOČEVAR d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.


Kamini Kočevar d.o.o.
Rimska cesta 88
(razstavni salon Juhartova 19)
3311 Šempeter v Savinjski dolini

SALON:
Juhartova 19
3311 Šempeter v Savinjski dolini
Slovenija

Telefon: 03/700-17-96     Mobilni telefon: 040/676-000

Fax: 03/700-17-97
E-mail: info@kamini.si
www.kamini.si