Ste pri svoji kreativnosti omejeni z velikostjo risalne table? Vse svoje ideje lahko rešite s pametnimi barvami! Pametne barve so multifunkcijski premazi, ki delujejo po sistemu PIŠI-BRIŠI in za katere je omejitev prostora v vaših rokah. Vaša ideja, naša rešitev! Poslovni uporabniki, šole, vrtci in univerze že s pridom uporabljajo in izkoriščajo prednosti, ki jih nudijo pametne barve. Celotne pisarne, zidovi sprejemnih prostorov, sejne dvorane, šolske mize, posamezne stene ali vrata se kmalu spremenijo v ustvarjalno in tudi igrivo delovno površino ter vzpodbujajo skupinsko delo in izmenjavo idej. SketchPaint piši-briši barva, po kateri lahko pišete z nepermanentnimi markerji ali krednimi markerji, površine pa se brišejo suho ali mokro. Lahko se jih nanaša skoraj na vsako podlago, znotraj ali zunaj. Po uporabnosti so pametne barve zelo podobne belim ali šolskim tablam, lahko pa nadomeščajo tudi projektorska platna. Odlikuje jih enostavno nanašanje na površine, visoka pokrivnost, hitro sušenje in odličen končni izgled.

Zakaj jih ne bi uporabljali tudi pri vas?

Skupino multifunkcijskih barv sestavljajo še naslednji izdelki:

MagnetPaint

MagnetPaint je barva z magnetizmom omogoča oprijem magnetov na prebarvano površino. Lahko se prebarva s katerokoli barvo na vodni osnovi. Izdelek ustreza EU standardu EN71-3, torej je uporaben tudi na otroških igračah!

magnetna pametna barva

BlackboardPaint piši-briši barva, po kateri lahko pišete z običajnimi kredami ali krednimi markerji in se briše mokro.

pametna barva - barva za ustvarjanje s kredo

 

GlowPaint barva, ki sveti v temi. Posebni pigmenti omogočajo vidnost v temi.

pametna barva s pigmenti, ki se svetijo v temi

BeamerPaint barva vsako (gladko) površino enostavno spremeni v primerno za projekcije. To barvo je možno nanašati na velike in neuporabljene površine, ki se s tem spremenijo v visokokakovostno površino za projekcije.

pametne barve so primerne za različne površine - stene ali leseno pohištvo

GreenscreenPaint in BluescreenPaint sta rešitvi, ko potrebujete ozadje za izdelavo scene za fotografiranje ali filmske posnetke. Doma ali v službi, enostavno za nanašanje in uporabo.

pametne barve - barva za ustvarjanje s kredo

Vse navedene izdelke lahko kombinirate med seboj. Kombinacija MagnetPaint in SketchPaint barve, denimo, omogoča oprijem magnetov na površino, pisanje in projeciranje.

Vsi izdelki so proizvedeni na Nizozemskem, so na vodni osnovi, okolju prijazni, brez izrazitega vonja, brez hlapnih organskih snovi (VOC) in v skladu z evropskimi normativi.

Obiščite ponudnika BRA.IN.TRADE na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE za pametne barve.

BRA.IN.TRADE, Branislav Čepin s.p.
Kocjančičeva ulica 13, Sadinja vas, 1261 LJUBLJANA-DOBRUNJE
041 694 653
info@2-bi.eu
www.pametnebarve.si