4 razlogi, zakaj
Pohištvo po meri ima številne prednosti v primerjavi s kupljenim serijsko izdelanim pohištvom. Ne le, da lahko sami z idejami soustvarjate kose pohištva, ki bodo v v vašem domu – pohištvo po meri je vse bolj priljubljeno tudi zaradi kakovosti in funkcionalnosti. Kot mizarstvo s 30-letno tradicijo (in izkušnjami) smo visoko specializirani na področju izrisovanja, načrtovanja in izdelovanja pohištva po meri. Našteli smo vam nekaj razlogov, zakaj je pohištvo po meri pogosto bistveno boljša izbira, kot kupovanje generičnih kosov pri večjih trgovcih.

1. Prilagodljivost
Pohištvo po meri je popolnoma prilagojeno vašim potrebam in željam ter tudi prostoru, v katerega bo postavljeno. Lahko izbirate med želeno velikostjo, obliko, slogom, materialom, barvami in drugimi detajli, da se končni izdelek lahko popolnoma ujema s prostorom … pa tudi vašim okusom. Nedvomno vam pohištvo po meri prav tako omogoča 100% izkoristek prostora in nudi najboljše možnosti shranjevanja in organizacije, saj ga lahko prilagodite po svojih potrebah. V svoje pohištvo po meri lahko vključite pametne rešitve za shranjevanje, skrite predale, integrirane polnilnike, žične kanale in druge funkcionalne podrobnosti, ki vam olajšajo življenje in izboljšajo izkušnjo uporabe. Glede znanja in vstavljanja različnih rešitev shranjevanja in organizacije smo mizarstva prav tako bistveno bolj izkušena in sodelujemo z več podizvajalci, ki nudijo različne vrhunske rešitve iz cele Evrope. Ali, na primer, veliko pečete in imate veliko dodatnih pripomočkov za peko? Kuhinja po meri vam omogoča, da lahko dodate predal v ustrezni velikosti, ali pa znotraj elementa vključite različne rešitve za shranjevanje. Pišite nam, z veseljem pomagamo pri idejni zasnovi vse do izdelave!

Hotel Milka, Bled

Hotel Milka, Bled

 

2. Edinstveni izdelki
Izdelava pohištva po meri vam omogoča, da ste lastniki unikatnih kosov, ki so edinstveni in neponovljivi – razen, če vam prijatelji ne “ukradejo” originalnega izrisa kuhinje, je težko verjetno, da boste še kje videli kuhinjo, ki je popolnoma identična vaši. Z mizarstvom Šporar lahko sodelujete od idejne zasnove in oblikovanja pohištva ter do ustvarjanja popolnoma individualnih kosov, ki se prilegajo vašemu slogu in osebnosti. To vam omogoča, da izrazite svoj osebni stil in ustvarite edinstvene prostore. Element unikatnosti je še posebej priljubljen pri opremljanju počitniških objektov v namene oddajanja, saj vsak detajl tvori zgodbo, ki privabi turiste v vašo nastanitev. Podobno je z nepremičninami npr. na morju – stranke se velikokrat odločijo za bolj rustikalno, svetlo, z dekorativnimi elementi polno pohištvo, medtem ko se v domači kuhinji raje odločijo za bolj klasične in večne izglede, poudarek pa je na funkcionalnih rešitvah in prostoru. Skupaj s stranko poiščemo navdih na podlagi dolgoletnih izkušenj, ideje v glavi, pa tudi najbolj znanih svetovnih portalih za notranje oblikovanje.

Kuhinja po meri

Kuhinja po meri

 

3. Kakovost in trajnost
Pohištvo po meri je običajno izdelano iz visokokakovostnih materialov, ki so skrbno izbrani glede na vaše želje, zahteve in finančno sposobnost. Ekipa mizarstva Šporar uporablja kakovostne materiale, s pomočjo vrhunske mizarske mehanizacije pa poskrbi za natančno in kvalitetno izdelavo in montažo. Pri projektu sodeluje več zaposlenih, ki skrbno spremljajo proces in kakovost. Vse skupaj zagotavlja visoko kakovost in posledično tudi trajnost izdelka. Pohištvo po meri je običajno tudi bolj trpežno in vzdržljivo v primerjavi s serijsko izdelanim pohištvom. Dolgoletne izkušnje na področju mizarskih storitev nam omogočajo znanje, kjer vemo “kaj gre lahko narobe” in to preprečimo, še preden pride do težave!

Stanovanje s pohištvom po meri, v sodelovanju s studio Arhein

Stanovanje s pohištvom po meri, v sodelovanju s studio Arhein

 

4. Individualni pristop
Pri izdelavi pohištva po meri sodelujete neposredno z mizarjem, kar omogoča bolj individualno storitev in večjo pozornost podrobnostim. Mizarji imajo strokovno znanje in izkušnje ter vam lahko svetujejo pri izbiri materialov, oblikovanju in drugih vidikih, da dosežete najboljše rezultate. Sodelovanje z mizarjem vedno vodi v kakovostno izdelano pohištvo, katerega ste izbrali sami, po svojih željah.
Ali ste v fazi obnove ali gradnje doma, kjer potrebujete naše mizarske rešitve?

Obiščite ponudnika Mizarstvo Šporar Janez s.p. na portalu www.adut.si in oddajte povpraševanje.

Kontaktirajte nas, z veseljem vam pomagamo ustvariti dom po vaših željah!

Na voljo smo na info@sporar.net in na telefonski številki 041 726 730.

Mizarstvo Šporar Janez s.p.

Obrh 3, 8350 Dolenjske Toplice

www.sporar.net