ANDREJ REMIH S.P., EUROSTIL

Podjetje EUROSTIL se ukvarja z ogrevanjem in sanacijo vlage v hišah, stanovanjih, poslovnih zgradbah, ter prezračevanjem. Ogrevanje z IR PANELI in TOP…

Naslov:

Ravenska vas 26, 1410 Zagorje ob Savi

Telefon:
041 442 627

E-pošta:

remih.andrej@gmail.com

Spletno mesto:
www.eurostil.si

 

remih.andrej@gmail.com

O nas

Podjetje EUROSTIL se ukvarja z ogrevanjem in sanacijo vlage v hišah, stanovanjih, poslovnih zgradbah, ter prezračevanjem.

Ogrevanje z IR PANELI in TOPLOTNO ČRPALKO. Prodaja in montaža.

IR PANELI – zanesljivost delovanja, nizka investicija in majhna poraba energije, so zagotovo glavne prednosti infrardečega ogrevanja s paneli, ki ne zahtevano dodatnega vzdrževanja ali dodatnega dela. Najcenejše ogrevanje v razmerju INVESTICIJA – PORABA

 • Vitalheizung – 7 let garancije – stalna zaloga
 • kompletna izvedba IR ogrevanje
 • brezplačni ogled, meritve in svetovanje
 • izdelava natančne ponudbe
 • izračun predvidene porabe

 

TOPLOTNE ČRPALKE

Split toplotne črpalke weishaupt – prednosti pred ostalimi viri ogrevanja: so nižji stroški pri ogrevanja, pa tudi zmanjšanje onesnaževanja okolja.

PREZRAČEVANJE

 • kompletna izvedba prezračevanja
 • centralno prezračevanje z rekuperacijo
 • prezračevanje brez rekuperacije
 • meritve in svetovanje

Vam vlaga napada hišo? Ponujamo vam trajno rešitev! (suh objekt, zdravo in prijetno bivanje, brez gradbenih del, brez hrupa, okolju prijazno)

KAPILARNA VLAGA: Trajna rešitev je vgradnja naprav WET EX, ki zagotavlja suhe zidove in višjo kakovost bivanja brez gradbenih del, hrupa in umazanije, okolju prijazno brez kemije. Kako deluje? Tam kjer je pomanjkljiva hidroizolacija, se kapilarna vlaga pri zgradbah zaradi kapilarnih sil vedno širi po zidu navzgor. Pri tem se zaradi strujanja skozi zidne kapilare ustvarja negativno polarizirano polje, ki dvigovanje vlage po zidu še pospešuje. Sistem Wet ex z obratom polaritete povzroči, da se vodne kapljice na novo usmerijo in zašnejo gibati proti negativno nabitim tlem in tako izrine vlago iz zidov. Ponoven vdor vlage je preprečen.

KONDENZNA VLAGA: V tem primeru je zanesljiva rešitev vgradnja sisema nadzorovanega prezračevanja, ki ima številne prednosti za zdravo bivanje. Možnosti so centralno prezračevanje, ali lokalno. Sistem nadzorovanega prezračevanja je že skoraj nujno potrebno, saj so naši domovi vse bolj hermetično zaprti in vdihujemo vse slabši zrak in strupeno plesen.

PROMATECT MC: Je notranja toplotna, vlagoodporna in ognjevarna izolacija, ki ščiti pred nastankom zidne plesni in vlage v stanovanju.  Z oblogo s ploščami Promatect MC plesen izgine in se nikoli več ne pojavi! Idealno za preureditev neuporabnih vlažnih prostorov v zdrav bivalni prostor. Prostor je takoj uporaben za bivanje.

Sušenje zidov, plošč: Na vašo željo vam zid posušimo v treh dneh

Enkrat za vselej izsušite vlažne zidove! Ponujamo vam trajno rešitev problemov z vlago, ki je posledica pomanjkljive hidroizolacije – kapilarni vlek, toplotnih mostov, povečane kondenzne vlage, prevelike tesnosti zgradb (nova okna, fasade…).

Ključne besede: toplotne črpalke, IR paneli, ogrevanje s paneli, eurostil, infrardečo ogrevanje, prezračevanje, vlaga, sanacija

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju ANDREJ REMIH S.P., EUROSTIL vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

  Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
  Pogoji poslovanja

  ANDREJ REMIH S.P., EUROSTIL

  Ravenska vas 26, 1410 Zagorje ob Savi