GE HABIČ d.o.o.

Podjetje GE HABIČ d.o.o. je bilo ustanovljeno že leta 1998, kot družinsko podjetje z glavno dejavnostjo slikopleskarstvo. Z kvaliteto, predvsem pa zna…

Naslov:

Pot v Dolino 15a, 1261 Ljubljana – Dobrunje

Telefon:
041 740 344

E-pošta:

peter.habic@gmail.com

Spletno mesto:
www.habic.si

O nas

Podjetje GE HABIČ d.o.o. je bilo ustanovljeno že leta 1998, kot družinsko podjetje z glavno dejavnostjo slikopleskarstvo. Z kvaliteto, predvsem pa znanjem so se razširili v podjetje, ki izvaja tudi splošna gradbena dela z glavnimi dejavnostmi: slikopleskarstvo in pleskanje notranjih in zunanjih površin – beljenje notranjosti hiš, beljenje notranjosti stanovanj, beljenje stropa, barvanje ograj, oken, ladijskih podov…. in tudi fasad.

Izdelujejo vse vrste fasad pri novogradnjah, nove fasade na že obstoječo fasado, odstranijo zaključne sloje obstoječih fasad, cokel na hiši, vgradijo ustrezno izolacijo….

Izvajajo suhomontažna dela, izdelajo ali obnovijo mansardo, predelne stene, oblačijo stene z gibsom…

Ena izmed dodatnih dejavnosti je tlakovanje dvorišč, parkirišč in okolice vaše hiše…

Če pa želite parket, pa vam ga vgradijo od gotovih parketov, do klasičnih in klik parketov.

Z izkušnjami, predvsem pa z izkušeno utečeno ekipo in podizvajalci, vam praktično zgradijo ali adaptirajo kompletno hišo in okolico… od instalacij, ogrevanja in hlajenja, pa do manjših in večjih gradbenih del… torej vse od A DO Ž.

Ker je njihov moto kvaliteta in zanesljivost izvedenih del, vam podjetje GE HABIČ priporočamo. Oddajte povpraševanje z opisom ali pokličite GSM: 041 740 344.

peter.habic@gmail.com

Kontaktirajte nas

Pravilno izpolnjen kontaktni obrazec posreduje vaše sporočilo direktno podjetju GE HABIČ d.o.o., (vpišite čim več informacij glede vašega povpraševanja tako, da boste prejeli najbolj točne odgovore – izmere, materiali, modeli, ipd.).

    Strinjam se s pogoji poslovanj in želim prejemati relevantno vsebino
    Pogoji poslovanja

    GE HABIČ d.o.o.

    Pot v Dolino 15a, 1261 Ljubljana – Dobrunje