Ne mečite denarja skozi okno: prezračujte pametno in znižajte stroške

Precej Slovencev še vedno prisega na prezračevanje z večkrat dnevnim odpiranjem oken, kot so to počele naše babice. A v zadnjih štiridesetih letih sta tako znanje kot tehnologija na vseh področjih eksponentno napredovala. Danes vemo, da zgolj prezračevanje ni dovolj, četudi je zelo pogosto in temeljito. Zato bi vam tudi vaša babica svetovala, da ne mečite denarja skozi okno, stopite v korak s časom in si s kakovostnimi decentralnimi prezračevalnimi sistemi zagotovite zdravo bivalno okolje ob nižjih stroških.

V Lunosu vam v posebni akciji Prezračimo Slovenijo zagotavljamo do 40 % popusta na vse elemente prezračevalnega sistema Lunos (Lunos e2, pametno krmiljenje i-Vent in ventilatorske enote Silvento). Prezračujte pametno in učinkovito ter brez toplotnih izgub!

Prezračevalni sistem vs. odpiranje oken

Decentralni prezračevalni sistem v primerjavi s klasičnim zračenjem z odpiranjem oken deluje 24 ur na dan in 7 dni v tednu, tako da je zrak v stanovanju svež podnevi in ponoči, s čimer v prostorih nepretrgano in učinkovito odpravljamo odvečno vlago, plesen in slabe vonjave ter s tem poskrbimo za zdravo bivalno okolje. V primerjavi s klasičnim odpiranjem oken prezračevalni sistem prihrani do 30 % energije.

 

Klik! In vaš dom je poln svežega zraka!

Ključna odlika pametne prezračevalne enote i-Vent, ki si jo v akciji Prezračimo Slovenijo lahko zagotovite 40 % ceneje, je upravljanje s pomočjo mobilne aplikacije, ki je kompatibilna s sistemoma Android in iOS. Na ta način lahko hitro in enostavno na daljavo določite temperaturo in stopnjo prezračevanja za vsak prostor posebej. Prezračevalni enoti je priložen tudi priročen daljinec, s katerim spreminjamo hitrosti oz. intenzivnosti prehajanja zraka itd.

Glavne prednosti prezračevalnega sistema i-Vent, zaradi katerih je že v prvem letu prodaje postal pravi hit med zahtevnimi kupci tako v Sloveniji kot po svetu, so poleg upravljanja preko aplikacije še:

  • izjemno enostavna vgradnja, brez večjih posegov v stanovanje,
  • primerna za starejše hiše in stanovanja ali novogradnje,
  • enostavno in poceni vzdrževanje,
  • varčevanje z energijo,
  • tiho delovanje,
  • izredno nizka poraba energije pri delovanju,
  • brez prepiha zaradi prepišnega varovala in omejitve volumna zračnega pretoka,
  • trajni filtri, pralni pod tekočo vodo,
  • izberete lahko filtre proti alergijam.

 

Ker se zavedamo, da je odločitev za vgradnjo prezračevalnega sistema Lunos odločitev za zdravo in kakovostno življenjsko okolje, smo stopili še korak naprej in pripravili akcijo Prezračimo Slovenijo, v kateri do konca aprila zagotavljamo do 40 % popusta ob nakupu vseh elementov prezračevalnega sistema Lunos (Lunos e2, pametno krmiljenje i-Vent in ventilatorske enote Silvento). Poleg popusta vam v sodelovanju z Leanpay omogočamo tudi plačilo na obroke.

 

*20 % popusta Lunos + 20 % popusta Eko sklad.

Akcija velja od 1. 3. do 30. 4. 2023.

 

Obiščite ponudnika LUNOS d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.

 

Lunos, družba za zastopanje in prodajo, d.o.o.
Robbova ulica 2, 1000 Ljubljana
(01) 620 43 00
www.lunos.si