Imate tudi vi tlakovana dvorišč pred vašo hišo in s tem stalno težavo, da vam raste plevel, se nabira mah med tlakovci?

Ta težava seveda nastopi s časoma, saj med spodnjo drenažo začne pronicati in rasti vse mogoč plevel, ki vam kazijo prvotno podobo.

Zato se mnogi danes odločate kar za asfaltno podlago ali pa z pravilno pripravo terena in kamnite plasti polagajo večje plošče ali pa se fuge med tlakovci zabetonirajo oz. zapolnijo z kvalitetnim polnilom kot je ROMEX nanosi.

ROMEX spada med vodilne svetovne proizvajalce diatacijskih veziv iz umetnih smol za tlakovanje površine.

Več kot 25 let lastnih raziskav in razvoja proizvodnje v lastni tovarni in celovit sistem vodenja kakovosti v skladu z standardi, zagotavlja visoko kakovost Romex proizvodov.

Za različne zahteve diletacij nudijo ustrezen nabor različnih diatacijskih veziv.

Posamezni proizvodi pa so primerni za tlakovcev iz naravnega kamna, betona ali opeko.

Področje uporabe, pa so javne in zasebne površine (dvorišča, terase, vrtne poti) in močno prometne obremenjene površine kot so avtobusna postajališča, ter dekorativne, za vodo prepustne in funkcionalne površine.

Njihova veziva za tlakovanje površine prispevajo tudi k varstvu okolja, saj utrjujejo površine, poti in trge, ne da bi jih pri tem zatesnila.

Na vsak način imamo rešitev za vas, če imate težave s plevelom med tlakovci.

Kaj zajema sanacija dvorišč?

Zajema odstranjevanje plevela, pranje tlakovanje površine z visokotlačni napravo, izravnavo posedenih tlakovcev – plošč, zamenjavo poškodovanih tlakovcev ali plošč in končno sanacijo.

Vaše neurejeno dvorišče bo spremenjeno in zopet trdno, čisto in sijoče. Vzdrževanje pa enostavno brez izpiranja fug in odstranjevanja plevela.

Uporabili bodo tudi fugirni pesek, ki plevel zatira.

Fuge med tlakovci bodo temeljito očiščene, oprane in zapolnjene z fugirnim vezivom – zmes, ki se ne izpira in hkrati zatira rast plevela.

Sedaj pa le pogumno in kontaktirajte priporočeno podjetje, ki vam bodo vaše tlakovana dvorišče zopet prenovilo.

Obiščite portal www.adut.si in VPIS podjetja Asfalt-beton d.o.o., ki zastopa Romex in izvajajo sanacijski dela.