Slovenska dvorišča so pogosto vzorno urejena – lepi vrtički, urejene gredice s cvetjem in dovršene terase. Izgled skrbno urejene okolice pa pogosto pokvarijo neurejeni zabojniki za odpadke.

 

Vas motijo neurejeni zabojniki za odpadke?

Rešitev za to so elegantni smetarniki – estetske shrambe zabojnikov za odpadke – ki bodo vaše zabojnike skrili pred pogledi mimoidočih. Koncept smetarnikov je v tujini že dobro poznan, v Sloveniji pa se z njim počasi spoznavamo.

 

 

Podjetje Dukin d.o.o. ponuja pestro izbiro smetarnikov v šestih različnih velikostih. Namenjeni so shranjevanju 120 L in 240 L zabojnikov in so zasnovani tako, da se čim bolj prilagodijo vaši okolici, bodisi z izbiro barv ali modelov. Smetarniki StyleOUT® podjetja Dukin so na voljo v kar štirih različnih modelih in široki paleti barv! Tako lahko izberete popoln smetarnik za vaše dvorišče.

Smetarniki nimajo zgolj estetske funkcije, temveč so tudi funkcionalni del dvorišča. Z njim namreč zabojnike za odpadke zaščitimo pred vremenskimi vplivi, kot sta veter in dež, hkrati pa smetarnik preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.

Poleg tega se pogosto zgodi, da mimoidoči brezskrbno odlagajo svoje smeti v vaše zabojnike. Smetarniki StyleOUT® imajo na voljo tudi možnost zaklepanja in tako omogočajo nadzorovan dostop do zabojnikov in hkrati preprečujejo nepravilno ločevanje odpadkov.

 

 

Enostaven dostop do zabojnikov

Smetarniki StyleOUT® imajo urejen inovativen sistem nagibanja zabojnikov in tako bo odlaganje smeti enostavno opravilo. Vrata smetarnika odprete in zabojnik za smeti nagnete proti sebi. Smetarnik bo s preprostim sistemom za nagibanje zabojnik zadržal pred padcem, vi pa boste vreče za smeti enostavno odložili v zabojnik. Tako se vam ni treba bati, da bi se zabojnik pod težo smeti prevrnil naprej.

Zasadljiva streha – pika na i urejeni okolici

Smetarnik ste kupili in vaši zabojniki so varno spravljeni in skriti pred pogledi mimoidočih. Vendar ni pomembno zgolj, da so zabojniki skriti, temveč tudi, da se popolnoma zlijejo z okolico. Rešitev za to je zasadljiva streha smetarnika, ki bo smetarnik še bolj povezala z okolico.

 

 

Smetarniki imajo urejeno odvodnjavanje, kar omogoča, da streho zasadite s poljubnim rastjem. Priporočena je zasaditev z nizkimi trajnicami in zimzelenim grmičevjem, ki bo na vašem smetarniku uspevala skozi vse leto. Rastlinju dodajte še okrasno lubje ali drugo zastirko, ki bo popestrila vašo gredico. Pustite domišljiji prosto pot in si na smetarniku ustvarite čudovit mini vrtiček.

Si tudi vi želite urejenega dvorišča? Naročite svoj smetarnik še danes na 059 100 150 ali obiščite Dukinov razstavni salon v Ljubljani ali Ljutomeru. Za več informacij o smetarnikih StyleOUT® obiščite njihovo spletno stran www.dukin.eu, kjer si lahko s pomočjo spletnega konfiguratorja oblikujete smetarnik po vaših željah.

Obiščite ponudnika DUKIN d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE za smetarnike.

DUKIN d.o.o.

Babinska cesta 6A
9240 Ljutomer
Slovenija