Popolna kombinacija in najboljši način za napajanje vašega doma z zeleno elektriko iz obnovljivih virov energije

 

Sončne elektrarne

Sonce lahko uporabite za pridobivanje električne energije za vaš dom preko sončne elektrarne, ki je nameščena na vaši strehi. Solarni paneli sprejemajo sončne žarke in jih pretvarjajo v elektriko, ki jo lahko uporabite za ogrevanje doma in napajanje vseh električnih naprav.

Ustvarjanje lastne čiste električne energije s sončnimi paneli vam daje moč za izboljšanje trajnosti vašega doma, kar je ena glavnih prednosti sončne energije. Sončni kolektorji vam lahko tudi pomagajo zmanjšati odvisnost od omrežja in celo znižati račune za elektriko.

 

Sončna energija se lahko uporablja tudi za oskrbo s toplo vodo in ogrevanje skozi vse leto. Solarni ogrevalni sistemi uporabljajo sončne kolektorje, ki jih je mogoče namestiti na vašo streho, na samostoječi okvir ali celo obesiti na steno.

 

Toplotne črpalke na zrak

Toplotna črpalka na zrak je sistem obnovljivih virov energije, ki uporablja toploto zunanjega zraka za ogrevanje in toplo vodo – deluje podobno kot hladilnik, vendar obratno, tako da pridobiva energijo iz zraka in jo uporablja za ogrevanje vaših domov. Toplotne črpalke delujejo pri vseh temperaturah in so sposobne pridobivati toploto iz zraka ter ogrevati vaš dom tudi pri nizkih temperaturah.

 

Ostale naprave za gretje, hlajenje in prezračevanje, ki delujejo na elektriko

In nenazadnje, ko enkrat poskrbite za proizvodnjo lastne električne energije, izbira naprav ni več vprašanje.

V Panheatu vam svetujemo glede izbire IR panelov, prezračevalnih sistemov, klimatskih naprav in seveda sončnih elektrarn ter toplotnih črpalk. Kontaktirajte nas še danes in oglasili se vam bodo naši prijazni ter strokovni svetovalci.

Obiščite nas na www.panheat.si, pišite nam na info@panheat.si ali nas pokličite na 030 707 177!

Odločite se za elektriko iz obnovljivih virov in prispevajte tako k vašemu udobju kot k čistejšemu planetu!

Obiščite ponudnika Panheat d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.