NAJ STEKLO BLEŠČI V VSEJ SVOJI PROSOJNOSTI

Steklo je vsestranski material, ki ga v zadnjem času vedno več uporabljamo za opremljanje interierjev. Elegantno se vklaplja v prostore, varuje pred vročino, omogoča večji dotok svetlobe in vizualno poveča prostore.

Steklena vrata so najboljša izbira, če v prostoru primanjkuje svetlobe ali kot dodatek za pridih sodobnosti in elegance. Steklena vrata dajo prostoru sodoben videz in ohranjajo prvotne dimenzije ali pa ga celo optično povečajo. S postavitvijo steklenih sten prostor pregradimo ali razdelimo na manjše prostore. Lahko služijo kot pisarne, lokali, izložbe ali pa kot predelna stena v domačem stanovanjskem okolju. Steklene stene imajo možnost vgradnje klasičnih, nihajnih ali drsnih vrat. Kot novost se v zadnjem času izdeluje steklene stene z vrati v  minimalističnih črnih okvirjih v industrijskem slogu. Okvirji vrat  so dobavljivi tudi v drugih barvah, so tanki in minimalistični. Pri izboru vrat ne smemo pozabiti na izbor kljuke oziroma ročaja, ki daje krilu zelo pomemben estetski element .

Med zadnje trende zagotovo sodijo tudi ograje iz stekla,  zunanje in  notranje.  Izdelane so  iz lepljenega in kaljenega varnostnega stekla po meri.  Vgrajene so s posebnimi nosilci, v različnih konstrukcijskih izvedbah. Glavna prednost steklene ograje je, da nam ne zastira pogleda, medtem ko nudi varnost in zaščito.

Če torej želite v svojem domu ali javnem objektu ustvariti varno, zračno in svetlo atmosfero, ki ne bo ovirala pogleda in bo omogočala mehke prehode med posameznimi prostori, potem je  odločitev za steklo enostavna.

V podjetju Lestur d.o.o. iz Komende se lahko pohvalimo z več kot 25-letno tradicijo izdelave notranjih lesenih vrat. Skozi mnoga leta uspešnega poslovanja smo razširili svojo glavno dejavnost na  področja izdelave steklenih vrat, steklenih sten, zastekljevanja prostorov, steklenih ograj, steklenih nadstreškov in podobno. Hkrati nudimo zastopstvo in prodajo kljuk in ročajev priznanih evropskih proizvajalcev. Tako nudimo celostno ponudbo na področju izdelave notranjih lesenih in steklenih vrat ter predelnih sten z vrati.

Vsi naši izdelki so zasnovani domiselno in v duhu sodobnih pristopov v arhitekturi. Pri opravljanju naših storitev smo natančni, vestni in  strokovni. Ponosni smo na vse uspešno zaključene projekte, ki smi jih dosegli skupaj z našo strokovno usposobljeno ekipo.

Bivajte v prostoru, urejenem po vaši meri. VSTOPITE  vanj SKOZI PRAVA VRATA !

Obiščite ponudnika LESTUR d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.

KONTAKT

LESTUR d.o.o.

Klanec 35a, 1218 KOMENDA, SLO

GSM: 041 679 205
T: 01 8342 350
F: 01 8342 356
T: PROIZVODNJA: 031 505 331
T: PISARNA : 041 644 126
T: PRODAJA KLJUK: 051 330 008
T: PRODAJA VRAT: 041 679 205
T: PRODAJA STEKLENIH IZDELKOV: 041 679 205
E-mail: info@lestur-vrata.si

www.lestur-vrata.si