Thermoluxx Premium je toplotnoizolacijski premaz, na osnovi nanotehnologije in je posebej zanesljiv pri upiranju toploti. Primeren je za večslojni nanos na vse notranje in zunanje površine, ki jih želite zaščititi pred visokimi poletnimi in nizkimi zimskimi temperaturami, kar ima za posledico velike prihranke energije. Uporablja se na skoraj vseh podlagah: na betonu, malti, lesu, kovinah ter plastiki in je primeren za uporabo na prostem ali v notranjih prostorih.
Thermoluxx je večkrat testiran in certificiran 100% ekološki izdelek na vodni osnovi, primeren tudi za alergike in astmatike, saj preprečuje širjenje zidne plesni in alg. Je neoporečen za uporabo v čebelarstvu in ribogojništvu v bazenih. Tekoča termo izolacija, pripravljena za uporabo

  • Uporablja se lahko za skoraj vse nosilne in nenosilne površine
  • Izdelan je na osnovi nanotehnologije
  • Uporaben kot toplotna (visoko izolacijska), protipožarna, odporna tekoča izolacija ali kot osnovna za zelo učinkovito toplotno izolacijo
  • Primeren je za izolacijo fasad, notranjih sten, tal, cevi, streh, pločevine, betona, malte GK, PVC…
  • Ščiti objekte in gradbeniške elemente pred mrazom, vročino, zmrzaljo, kondenzacijo, korozijo in previsoko vlago
  • Omogoča energijsko učinkovitost objektov
  • Večnamenski izdelek v industriji

Varčuje z električno in toplotno energijo ter podaljšuje življenjsko dobo nepremičnin, znižuje stroške poslovanja in na osnovi prihrankov omogoča nove naložbe

Način in področja uporabe Thermoluxx Premium

OBNOVA STAVB ARHITEKTURNEGA IN ZGODOVINSKEGA POMENA

Thermoluxx Premium je rešitev za toplotno izolacijo in sanacijo objektov arhitekturnega in zgodovinskega pomena, saj njegova uporaba ne spreminja obstoječega izgleda fasad in notranjosti objektov, hkrati pa ščiti pred vremenskimi vplivi.

ZAŠČITA CEVI, JAŠKOV, POVRŠIN IZ PLOČEVINE

Thermoluxx Premium premaz se lahko uporablja za posebne namene, kot je izolacija pred toploto iz cevi za ogrevanje in pred hladnim sevanjem iz cevi za hlajenje ter zaščito cevi v jaških pred zmrzaljo.

UPORABA V ČEBELARSTVU IN RIBOGOJNIŠTVU V BAZENIH

Narejena so bila testiranja izdelka Thermoluxx Premium o vplivu na ribe in čebele. Rezultati testiranja kažejo, da je izdelek ekološko popolnoma neoporečen za živa bitja, zato je idealen kot premaz za bazene v ribogojnicah, čebelnjake in zunanjosti cistern za vodo.

PREPREČUJE ŠIRJEJE ZIDNE PLESNI IN ALG

Thermoluxx Premium deluje preventivno proti pojavu glivičnih okužb, je brez fungicidnih dodatkov, zato je zdravstveno sprejemljiv in primeren tudi za alergike in astmatike.

UPORABA V GRADBENIŠTVU

Thermoluxx Premium je idealen za uporabo pri zaključnih delih v gradbeništvu in obrtništvu, fasaderskih delih, slikopleskarskih delih in obnovah.

ENOSTAVNA UPORABA NA VSEH VRSTAH MATERIALOV, KOT SO: BETON, KERAMIKA, LES, KOVINA, PLASTIKA. NANAŠA SE LAHKO S ČOPIČEM, VALJČKOM, GLADILKO, PLESKARSKO LOPATICO ALI BRIZGANJEM.

NA VOLJO V EMBALAŽAH PO 1l, 3l, 5l in 16 l.

Obiščite ponudnika Branislav Čepin s.p. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.

BRA.IN.TRADE, Branislav Čepin s.p.
Kocjančičeva ulica 13, Sadinja vas, 1261 LJUBLJANA-DOBRUNJE
041 694 653
www.pametnebarve.si, www.2-bi.eu