Slovenska dvorišča so vedno skoraj vzorno urejena – lepi vrtički, urejene gredice s cvetjem in zunanje terase. Velikokrat pa se zgodi, da urejenost pokvarijo neugledna območja smetiščnih zabojnikov, ki kazijo vzorno urejeno okolico. 

Popolnoma nič neobičajnega ni, da pred vhodnimi vrati vidimo vrsto zabojnikov, ki pričaka naše obiskovalce. V tujini se je ta trend že spremenil in mnogi več ne prenesejo pogleda na neurejene zabojnike ter se odločijo za čedno urejene in moderne smetarnike.

Seveda je estetika zelo pomembna, vendar smetarniki ne služijo samo temu. Ob namestitvi smetarnika svoje zabojnike zaščitimo pred vremenskimi vplivi, kot so močna burja ali neurje. Tako nimamo skrbi ali bodo zabojniki ostali na svojem mestu ali pa nas bo ob prihodu domov pričakal kaos.

Velikokrat so naše smeti v zabojnikih pred vhodom nezaščitene in tako nagajivim najstnikom ali vandalom omogočamo enostaven dostop do njih. S smetarniki StyleOUT® jim je to onemogočeno, saj so vaše smeti pod ključem.

V podjetju Dukin d. o. o.  je na voljo več različnih smetarnikov produktne linije StyleOUT®, ki vam omogočajo, da resnično izberete tistega, ki bo najbolj uporaben in se bo hkrati zlil z vašim okoljem.

Zrcalce, zrcalce povej, kateri smetarnik najboljši je?

S smetarniki okolica postane bolj urejena, naši zabojniki pa zaščiteni pred vremenskimi vplivi ali vandalizmom. Vendar se lahko kljub temu odločimo za različne vrste smetarnikov, glede na naše potrebe in zmožnosti. Najpogostejša izbira so ogradni smetarniki so ogradni smetarniki StyleOUT®, ljubitelji novih idej pa lahko razmislijo tudi o inovativnem potopnem smetarniku HideOUT®.

Ogradni smetarnik StyleOUT® je lep dodatek okolici vašega doma in ga ni težko vzdrževati. Ponujamo jih v šestih standardnih dimenzijah, prilagojenih 120 litrskim in 240 litrskim plastičnim zabojnikom. Na voljo so štirje modeli glede na videz vrat. Obenem tudi barve smetarnika izberete sami.

Skoraj nemogoče, da nobeden ne bi ustrezal vašim željam in potrebam.

Če ste ljubitelj sodobne tehnologije in je okolica vašega doma prostorsko omejena, je potopni smetarnik HideOUT lahko primerna rešitev za vas. S potopnim smetarnikom HideOUT bodo vaši zabojniki skriti pod površjem, a hkrati na voljo že ob pritisku na gumb.

Ste si vedno želeli, da bi imeli sanjski in fantastično urejeni dom in okolico? Vas ob pogledu na lepo urejeno okolico zmotijo plastični zabojniki za smeti? Potem ni več razlogov za oklevanje, kontaktirajte nas in skupaj bomo še polepšali vašo okolico.

Kako urediti gredico na vrhu smetarnika?

Kupili ste smetarnik, zabojniki so zdaj varno spravljeni in skriti pred pogledi mimoidočih.

Vendar ni samo pomembno, da smetarniki skrijejo smeti, ampak da se tudi zlijejo z okolico in postanejo del nje. Kako to storiti?

Streho smetarnika lahko zasadite, saj je poskrbljeno tudi za pravilno odvodnjavanje. Pri tem je najbolje uporabiti nizke trajnice ali sezonsko cvetje.

Naredite si načrt sajenja. Streho najprej prekrijte z zemljo, v kotičkih pa dodajte lubje ali drobno kamenje, da bo voda lažje odtekala. Ne pozabite na razdaljo med rastlinami, saj jim morate pustiti prostor za razraščanje. Ko jih posadite, jih lahko obdate z okrasnim lubjem, da bo zemlja dlje držala vlago.

Ustvarite si mini vrtiček, ki vas bo razveseljeval ob pogledu nanj.

Vaš smetarnik se bo tako še bolj zlil z okoljem, saj ga boste urejali po svojem okusu.

Če vam ni do sajenja, lahko streho nasujete samo z drobnim kamenjem v izbrani barvi.

Obiščite ponudnika DUKIN d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE za smetarnike.

DUKIN d.o.o.

Babinska cesta 6A
9240 Ljutomer
Slovenija