Slovenska dvorišča so vedno skoraj vzorno urejena – lepi vrtički, urejene gredice s cvetjem in zunanje terase. Velikokrat pa se zgodi, da urejenost kvarijo neugledna območja smetiščnih zabojnikov, ki kazijo vzorno urejeno okolico. 

Pogosto je žal tako, da pred vhodnimi vrati stoji vrsta zabojnikov, ki pričaka obiskovalce. V tujini se je ta trend že spremenil. Mnogi več ne prenesejo pogleda na neurejene zabojnike ter se odločijo za urejene in moderne smetarnike.

Seveda je estetika zelo pomembna, vendar smetarniki ne služijo samo temu. Ob namestitvi smetarnika svoje zabojnike zaščitimo pred vremenskimi vplivi, kot sta močan veter ali neurje. Tako nimamo skrbi ali bodo zabojniki ostali na svojem mestu ali pa nas bo ob prihodu domov pričakal kaos.

Velikokrat so smeti v zabojnikih pred vhodom nezaščitene in tako nagajivim najstnikom ali vandalom omogočamo enostaven dostop do njih. S smetarniki StyleOUT® jim je to onemogočeno, saj so vaše smeti pod ključem.

V podjetju Dukin d. o. o.  je na voljo več različnih smetarnikov linije izdelkov StyleOUT®, ki vam omogočajo, da resnično izberete pravega za vaše potrebe, ki se bo hkrati zlil z vašim okoljem.

 

Kateri smetarnik izbrati?

S smetarniki okolica postane bolj urejena, naši zabojniki pa zaščiteni pred vremenskimi vplivi ali vandalizmom. Vendar se lahko kljub temu odločimo za različne vrste smetarnikov, odvisno od naših potreb in zmožnosti. Najpogostejša izbira so ogradni smetarniki StyleOUT®, ljubitelje novosti pa bo morda bolj pritegnil inovativni potopni smetarnik HideOUT®.

 

Ogradni smetarniki StyleOUT® so lep dodatek okolici vašega doma in jih ni težko vzdrževati. Na voljo so v šestih standardnih velikostih, prilagojenih 120 litrskim in 240 litrskim plastičnim zabojnikom. Tudi videz vrat lahko izbirate; na voljo so štirje modeli vrat in paleta barv, med katerimi lahko izbirate.

Skoraj ni mogoče, da noben ne bi ustrezal vašim željam in potrebam.

Ste vedno želeli imeti sanjski in fantastično urejeni dom in okolico? Vas ob pogledu na lepo urejeno okolico zmotijo plastični zabojniki za smeti? Potem ni razloga za oklevanje. Obiščite naš razstavni salon v Ljubljani ali v Ljutomeru ali nas kontaktirajte. Skupaj bomo še polepšali vaš dom.

Kako urediti gredico na vrhu smetarnika?

Kupili ste smetarnik, zabojniki so zdaj varno spravljeni in skriti pred pogledi mimoidočih.

A kaj storiti, da se bo smetarnik zlil z okolico doma in postal del nje? Odgovor je na dlani oz. na strehi… Ozelenitev.

Streho smetarnika lahko zasadite, ker je poskrbljeno tudi za pravilno odvodnjavanje. Pri tem je najbolje uporabiti nizke trajnice ali sezonsko cvetje.

Naredite si načrt sajenja. Streho najprej prekrijte z zemljo, v kotičkih dodajte lubje ali drobno kamenje, da bo odvečna voda lažje odtekala. Ne pozabite na razdaljo med rastlinami, saj jim morate pustiti prostor za razraščanje. Ko jih posadite, jih lahko obdate z okrasnim lubjem, da bo zemlja dlje držala vlago.

Ustvarite si mini vrtiček, ki vas bo razveseljeval ob pogledu nanj.

Vaš smetarnik se bo tako še bolj zlil z okoljem, saj ga boste urejali po svojem okusu.

Če vam ni do sajenja in zalivanja, lahko streho nasujete samo z drobnim kamenjem v izbrani barvi.

Ustvarite si mini vrtiček, ki vas bo razveseljeval ob pogledu nanj.

Vaš smetarnik se bo tako še bolj zlil z okoljem, saj ga boste urejali po svojem okusu.

Če vam ni do sajenja, lahko streho nasujete samo z drobnim kamenjem v izbrani barvi.

Obiščite ponudnika DUKIN d.o.o. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE za smetarnike.

DUKIN d.o.o.

Babinska cesta 6A
9240 Ljutomer
Slovenija