Geotermija je energija prihodnosti

Geosonda in toplotna črpalka zemlja-voda ali voda-voda

Gre za pametno in trajno naložbo za brezskrbno ogrevanja vašega doma. Sistem je preverjeno najbolj varčen na trgu in deluje optimalno tudi na objektih s slabšo izolacijo in objektih večjih kvadratur. Je neodvisen od zunanjih vremenskih razmer, delovanje je tiho, ni zunanje enote. Stroški ogrevanja se tudi pri slabše izolirani hiši lahko znižajo kar do 80%.

Investicija je podprta s subvencijo EKO SKLADA. Koristite lahko tudi ugoden EKO KREDIT.

Rešitev je namenjena lastnikom novogradenj ali obstoječih objektov, ki želijo zanesljivo in ugodno ogrevanje. Sistem je primeren za ogrevanje s talnim ogrevanjem ali z radiatorji.

Kako poteka vgradnja? Primer izvedbe in sanacije na stanovanjski hiši v Žalcu – vgradnja za namen zamenjave starega ogrevalnega sistema na olje.

Celoten postopek od ogleda do vgradnje je trajal 20 dni. Sama vrtina z vgradnjo geosonde in dovoda se je izvedla že v štirih dneh, nato je sledila še montaža geotermalne toplotne črpalke v kotlovnici, priklop na ogrevalni sistem in zagon, slednji postopek je zaključen v dveh do treh dneh. Vgradnja je torej hitra in brez večjih gradbenih posegov. Zemeljski poseg se izvede na le nekaj kvadratnih metrih. Naročnik je predhodno porabil 1.600 l olja za ogrevanje svoje hiše (letni strošek cca 1.300 €), z vgrajenim geotermalnim sistemom pa bo za ogrevanje potrošil le približno 35 € letno.

Poskrbimo za celostno storitev na ključ, imamo več kot 25 let delovnih izkušenj. Uredimo in pripravimo kompletno dokumentacijo in speljemo celoten postopek za pridobitev dovoljenj ter pomagamo pri oddaji vloge za pridobitev nepovratnih sredstev.

3 TOP PREDNOSTI

1. Ogreva in hladi z najnižjimi stroški

2. Deluje 24 ur vsak dan, neodvisno od vremena.

3. Ne zahteva vzdrževanja.

 

Za vas smo pripravili več paketnih rešitev za ogrevanje z geosondo na www.vrtine-palir.si

Obiščite ponudnika Iztok Palir s.p. na portalu www.adut.si in oddajte POVPRAŠEVANJE.

 

VRTINE PALIR d.o.o.
031 383 668 (Jure)
031 450 176 (Iztok)
info@vrtine-palir.si
www.vrtine-palir.si