Stil, uporabnost in udobje. Vse to ponavadi pričakujemo od vseh elementov v našem domovanju in moderne pergole niso nobena izjema. Zakaj? Ker združujejo moderno tehnologijo in izjemen dizajn s tem pa v vsako domovanje in vsak vrt prinašajo eleganco in popolno idilo. Tako boste brez problema ustvarili čudovito oazo miru, ki vas bo prav vsakič znova navduševala in vam pomagal ustvariti neštete neprecenljive spomine. In vse to z enim samim klikom.

SOLTEC d.o.o.

SOLTEC d.o.o.

 

VREMENSKE RAZMERE NISO OVIRA

Naj bo sonce ali pa močan dež, moderna pergola agava vse prenese. Skrivnost tiči prav v njeni revolucionarni tehnologiji, ki omogoča, da se pergola prilagaja vam in vašim željam. Modularna sestava omogoča, da se prilaga vsem razmeram in nas tako uspešno ščiti pred soncem, snegom in dežjem, nam omogoča prezračevanje in hkrati poskrbi za stabilnost v vetrovnih razmerah. Vse to ob čudovitem minimalističnem dizajnu, ki se prilagaja prav vsakemu prostoru in hiši, saj je njihova izdelava popolnoma prilagojena posameznemu kupcu. Lahko bi rekli, da je popoln paket zaščite po vaši meri, ki se zlije z okolico, kvaliteto vašega bivanja pa ponese na novo stopnjo. In vse to brez najmanjšega problema nadzorujemo na edini pravi način. Z daljincem iz udobja našega stola.

OMBRA d.o.o.

OMBRA d.o.o.

 

IZJEMNI DODATKI IN MOČNA IZDELAVA

Moderne pergole poleg odpornosti na vremenske razmere odlikuje tudi sama kvaliteta izdelave. Tu se uporabljajo zgolj najmočnejši materiali brez uporabe kakršnihkoli bližnjic. Aluminij in inox jeklene konstrukcije imajo tako izjemno dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa so prašno barvane in in imajo tako zagotovljen neoporečen videz tudi po več letih uporabe. Navsezadnje je dobra pergola vredna svoje cene le, če nam vse svoje prednosti nudi dolgo časa. Ker se kvaliteta splača.

SISTEMI SENČIL LANGUS d.o.o.

SISTEMI SENČIL LANGUS d.o.o.

 

V pravem pomenu moderne tehnologije in pametnega razvoja, so nam na voljo mnogi izjemno praktični dodatki, ki ne služijo zgolj estetskemu namenu, temveč popolnoma spremenijo naš način dojemanja nadstreškov. Velika izbira barv in vgrajene lučke so tako le vrh ledene gore. Leseni drsni paneli vam uspešno nudijo zaščito pred soncem v vročih poletnih temperaturah, hkrati omogočajo prezračevanje, s svojim lesenim videzom pa skrbijo za naraven in pomirjujoč videz. Če želite popolno zaporo pred zunanjo okolico pa si lahko omislite steklene panele. Uspešno vas zaščitijo pred dežjem in vetrom, hkrati pa vas ne pustijo prikrajšane za razgled. Temu lahko dodamo še možnost ogrevanja, ki ga vklopimo z enim samim klikom in vgrajen zvočniški sistem, ki ga uporabljate preko Bluetooth povezave in z ambientalnim zvokom poskrbi za čudovito vzdušje. S tem celotno pergolo zaokrožimo v nekaj izjemnega in revolucionarnega.

SISTEMI SENČIL LANGUS d.o.o.

SISTEMI SENČIL LANGUS d.o.o.

 

STIL, UDOBJE IN TEHNOLOŠKI NAPREDEK

Moderna pergola tako hitro postane center našega vrta v vseh letnih časih. Kar predstavljajte si kako prijetno je sedeti v udobnem in mehkem stolu v zastekljeni in prijetno ogrevani pergoli, medtem ko okoli vas nežno škreblja dež, vi pa se sproščate ob svoji najljubši knjigi, dobri pijači in prijetni glasbi. Se sliši prijetno, kajne? Mi smo mnenja, da taka pergola ni zgolj nadgradnja vrta, temveč naložba v prihodnost.

Poiščite ponudnika na portalu www.adut.si in oddajte povpraševanje.

Kliknite na spodnje podjetje in si oglejte VPIS ponudnika – izvajalca, ki ga potrebujete:

SOLTEC d.o.o. – sodobna pergola AGAVA, nadstreški …
SISTEMI SENČIL LANGUS d.o.o. – senčila, pergole, žaluzije, rolo senčila …
OMBRA d.o.o. – tende, pergole, senčniki …
GENIAL d.o.o. – pergole, tende, screen roloji…